- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων στο ΠΑΜΑΚ (video)
Με αφορμή την εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση: «Η Τέχνη αποτυπώνει τον μετανάστη»
Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων. Σε αίθουσα του ΠΑΜΑΚ ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση με τίτλο: «Η Τέχνη αποτυπώνει τον μετανάστη».
Ομάδα 15 φοιτητών έφτασε στο πανεπιστήμιο φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης στους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με το thestival.gr, αστυνομικές δυνάμεις ακολουθώντας τις οδηγίες του Πρύτανη του ιδρύματος, Αχιλλέα Ζαπράνη, ζήτησαν από τους φοιτητές να αποχωρήσουν.
Οι φοιτητές απέκλεισαν την είσοδο του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στη συνέχεια οι φοιτητές ζήτησαν να αποχωρήσει η Αστυνομία από το χώρο του πανεπιστημίου και κατόπιν τούτου θα επέτρεπαν την είσοδο στον Πρύτανη του ΠΑΜΑΚ. Μετά την αποχώρηση της Αστυνομίας, οι φοιτητές άνοιξαν την είσοδο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.