- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η απίστευτη ιστορία της εξαφάνισης του Γιώργου Δώνη
Ο προπονητής είχε χαθεί για 24 ώρες και εντοπίστηκε τελικά στο... Ντουμπάι
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση για 24 ώρες του Γιώργου Δώνη.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94,6», ο έλληνας προπονητής αφότου παρακολούθησε την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στην Τούμπα, το φιλικό ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία -στο οποίο αγωνιζόταν και ο γιος του Τάσος- αναχώρησε με αυτοκίνητο για την Αθήνα.
Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης γύρω στα μεσάνυχτα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένειά του, γνωστοποιώντας και ανέφερε πως σε λίγα λεπτά επρόκειτο να φτάσει σπίτι.
Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά τα ίχνη του χάθηκαν. Τα μέλη της οικογένειάς του ανησύχησαν και έτσι την Πέμπτη 23 Μαρτίου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, όπου και δήλωσαν την εξαφάνισή του.
Η αναζήτηση του έλληνα προπονητή ξεκίνησε από τις Αρχές και ο ίδιος εντοπίστηκε τελικά στο... Ντουμπάι. Το γιατί και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης στο Ντουμπάι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα δημοσίως.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως ο Δώνης βρισκόταν μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο στον πάγκο της Αλ Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρακολούθηση του φαινομένου σε πραγματικό χρόνο από το Εργαστήριο Σεισμολογίας
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποκαλύφθηκε μεγάλη εγκατάσταση επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Του επιβλήθηκαν πρόστιμα 270.000 ευρώ
Τι έπεσε σήμερα στους υποψήφιους των ΓΕΛ
Η ημερομηνία που κυκλώνουν μαθητές και γονείς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.