Ασύλληπτη τραγωδία με 4 νεκρούς στην εθνική Αθηνών-Λαμίας
Πόρσε έπεσε πάνω σε σταματημένο αυτοκίνητο σκοτώνοντας μητέρα και παιδί
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο της Θήβας.
Ο τρόπος που συνέβη το δυστύχημα είναι πραγματικά αδιανόητος. Ένας οδηγός σταμάτησε σε πάρκινγκ της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητό του παρέμεινε η σύζυγος και το παιδί του. Λίγα λεπτά αργότερα, άγνωστο για ποιο λόγο, μια Πόρσε που κινούνταν στην εθνική οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπαίνει μέσα στο πάρκινγκ και πέφτει με τεράστια δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν εκεί σταθμευμένο. Έντρομος ο οδηγός που άκουσε το θόρυβο βγήκε να δει τι γίνεται. Τότε βλέπει το αυτοκίνητό του να έχει τυλιχτεί στις φλόγες χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.
Από την Πόρσε και τα δύο άτομα που επέβαιναν έχασαν την ζωή τους καθώς ο μεν ένας μετά τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ενώ το δεύτερο άτομο, που ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα, απανθρακώθηκε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Πού εντοπίζονται αυξητικές τάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Προκλήθηκε λόγω ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ισχυροί άνεμοι στη δυτική Ελλάδα
Σε περιοχές όπου επικρατεί παγετός και χιονοπτώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Στο εδώλιο Μελάς και Ρέππα για απόκρυψη πορίσματος με 48 προβληματικά ΑΦΜ και παράβαση καθήκοντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.