- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουρκικό ΜΜΕ κατηγορεί τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΣ ότι ύψωσε ελληνική σημαία στο «τουρκικό» νησί Οινούσσες
Τι αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Sözcü που κάνει αντιπολίτευση στον Ερντογάν
Συνεχίζονται οι προκλήσεις των τούρκων. Τελευταίο επεισόδιο στον «πόλεμο» των τελευταίων ημερών είναι το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sözcü με τον προκλητικό τίτλο «Ο Έλληνας αρχηγός ύψωσε την ελληνική σημαία σε τουρκικό νησί»!
Το τουρκικό νησί στο οποίο αναφέρεται η τουρκική εφημερίδα είναι οι Οινούσσες και περιγράφει την επίσκεψη του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή στο νησί.
Η εφημερίδα γράφει: «Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής την πρώτη επίσκεψη του από την ανάληψη των καθηκόντων του την έκανε στο νησί Koyun (Οινούσσες) σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα!»
Γράφει επίσης: «Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω απο την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες!»
Άμεση και ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΣ. Όπως είπε «O ελληνικός στρατός προετοιμάζεται, σχεδιάζει και είναι έτοιμος».
Επίσης η ίδια εφημερίδα σε νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι συνεχίστηκε και σήμερα η ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στα Ίμια. Όπως αναφέρει ένα ελληνικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού προσπάθησε σήμερα να μπει στα τουρκικά χωρικά ύδατα αλλά η τουρκική ακτοφυλακή αντιλήφθηκε εγκαίρως την κίνηση και τουρκικό σκάφος πήρε θέση μπροστά από το ελληνικό πλοίο και το εμπόδισε να περάσει.
Η ένταση, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα κράτησε 15 λεπτά και έληξε όταν αποχώρησε το ελληνικό πολεμικό πλοίο το οποίο πήγε στην Ψέριμο. Λέει επίσης ότι έγιναν και άλλες "προκλητικές" κινήσεις των ελλήνων αλλά τα τουρκικά σκάφη τις εμπόδισαν. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα στηρίζει την κεμαλική αντιπολίτευση.
Με πληροφορίες από Eleftherostypos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έως 6 μποφόρ οι βοριάδες στο Αιγαίο
Το μοναδικό πενθήμερο για τους εργαζόμενους
Ρεκόρ επταετίας σε κρούσματα και θανάτους
Στη Σκάλα Μεσσηνίας η υψηλότερη
Τελικό προορισμό είχε το Σούνιο
Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Περιβόλι Γρεβενών και Καστανιά Ημαθίας
Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας
Και τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες
Ο διάσημος παρουσιαστής βρέθηκε στο ιστορικό πανηγύρι της Αγίας Αγάθη - Βίντεο
Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.