- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια ρητορικής θα παραδώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης (video)
Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου
Στα πλαίσια της σχολής που ίδρυσε - της «Ελληνικής Αγωγής» - ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεκινήσει έναν κύκλο ταχύρυθμων σεμιναρίων ρητορικής.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια αυτά μπορούν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο να εξοικειωθούν με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και διδάσκονται την πρακτική τους στο σήμερα.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλματός τους να απευθύνουν δημόσιο λόγο ενώ χαρακτηριστικό είναι πως είναι διαδραστικό, δηλαδή όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος κάθε σεμιναρίου δίνεται στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel. Στις 4 και 5 Μαρτίου θα μεταβεί στην Πάτρα, ενώ στις 18 και 19 Μαρτίου θα βρεθεί για τα σεμινάρια στην Αθήνα.
*Info: Για τους ενδιαφερόμενους, οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο info@ellinikiagogi.gr.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης
Δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.