- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο καθηγητής του Παντείου, Άγγελος Συρίγος
Οι άγνωστοι έβαφαν με σπρέι τον τοίχο και εξαφανίστηκαν αμέσως μετά την επίθεση
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε, στο χώρο του Πανεπιστημίου, ο καθηγητής Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, Άγγελος Συρίγος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων κινήθηκε εναντίον του στον προαύλιο χώρο του Παντείου.
Αμέσως μετά την επίθεση στον καθηγητή, οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον χώρο να μην προλάβουν να τους βρουν.
«Ενέργειες τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση, ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε πουθενά αλλού», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής κ. Άγγελος Συρίγος στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου από περιθωριακά στοιχεία.
Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα βίας, που κάνει τους πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλείς. Καλούμε την Αστυνομία να ενεργήσει άμεσα για τον εντοπισμό και τη δίωξη των δραστών.
Καλούμε, προπάντων, τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα να αναλάβει τις ευθύνες του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.