- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Γ. Μουζάλας: Χρησιμοποιούν το προσφυγικό για να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ
Ευθύνες στην Ένωση Ξενοδόχων για τα προβλήματα στη Λέσβο
Το προσφυγικό ζήτημα χρησιμοποιείται «για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον Flash 96,0. «Για να γίνει αυτό, πρέπει να χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ», ανέφερε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Αναφερόμενος ειδικότερα στη Λέσβο, ο κ. Μουζάλας επέρριψε την ευθύνη στην Ένωση Ξενοδόχων, λέγοντας ότι «αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα (στο νησί)».
Σύμφωνα με τον υπουργό, «το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία». Προανήγγειλε, επίσης, ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι σε όλη τη χώρα, καθώς και ότι θα δημιουργηθούν δομές χωρητικότητας 500 ατόμων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.