- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ο παγετός στην περιοχή τη Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, προκαλώντας πολλά προβλήματα στις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών.
Έτσι, κλειστά αποφασίστηκε να παραμείνουν και αύριο, Τρίτη, τα σχολεία στο δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης και παραμένουν χαμηλές οι θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών.
Μάλιστα, όπως δήλωσε στο thestival.gr η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλη Χρυσίδου, εκτός από τα σχολεία, κλειστά θα παραμείνουν και ορισμένα δημοτικά κτίρια.
Παράλληλα, με ανακοίνωση του και ο δήμος Πυλαία – Χορτιάτη γνωστοποίησε πως αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω των ίδιων προβλημάτων, σε συνδυασμό και με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες δυο ημέρες που αναφέρει συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις και συνθήκες παγετού σε ολόκληρο το δήμο. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αλλά και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
Σημειώνεται πως και στο δήμο Καλαμαριάς θα μείνουν κλειστά αύριο τα σχολεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.