- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ρόδα γκέιτ: Η επιστολή παραίτησης του Τεντόμα - έγινε δεκτή από τον Καμίνη
Τι αναφέρει ο υπεύθυνος και εμπνευστής της ιδέας
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έκανε δεκτή την παραίτηση του ανθρώπου που θεωρείται υπεύθυνος για την ρόδα στο Σύνταγμα.
Πρόκειται για τον προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) Χρήστου Τεντόμα, ο οποίος και ανέλαβε όλη την ευθύνη για το θέμα που δημιουργήθηκε.
Να θυμίσουμε ότι το θέμα που προέκυψε με την ρόδα προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα ενώ ο Καμίνης έχει ζητήσει να αποσυναρμολογηθεί και να απομακρυνθεί από την πλατεία Συντάγματος ενώ το βράδυ της Τετάρτης έβγαλε ανακοίνωση και η εταιρεία που εγκατέστησε τη ρόδα.
Στην επιστολή του ο Χρήστος Τεντόμας αναφέρει: «Κύριε Δήμαρχε, η καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας της Ρόδας στέρησε στους Αθηναίους την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τη θέα της Αθήνας από ψηλά, χωρίς μάλιστα ο Δήμος Αθηναίων να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ.
Ως εμπνευστής της ιδέας του μεγάλου αυτού εορταστικού εγχειρήματος, από τη θέση μου ως προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την καθυστέρηση αυτή.
Δυστυχώς, η ιδιαιτερότητα της αδειοδότησης τέτοιου τύπου κατασκευών, απαιτεί πρώτα το στήσιμο και μετά την έναρξη των διαδικασιών ελέγχου τους. Αν και δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο της πλειοψηφίας, το Δημοτικό Συμβούλιο με τίμησε εκλέγοντάς με στη θέση αυτή και θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στα καθήκοντα μου με ευσυνειδησία.
Οι αξίες και η πορεία μου, επιβάλλουν να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΝΔΑ.
Ευχαριστώ το προσωπικό του Οργανισμού που ανταποκρίθηκε στη δύσκολη και απαιτητική δουλειά στηρίζοντας με αληθινό ενδιαφέρον και αφοσίωση όλες τις δράσεις μας. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού και εσάς προσωπικά για τη συνεργασία μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.