- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τοπικές βροχές ή χιονόνερο σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις, αναμένει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, αλλά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.
Αττική
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια και τα ανατολικά, καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, με βαθμιαία βελτίωση, αναμένονται στο Νομό Αττικής. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με θερμοκρασία από -4 έως 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασίες
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία και τη Θράκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς, όμως στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο από 2έως 15 βαθμούς και στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο το θερμόμετρο θα κυμανθείαπό 4 έως 10 βαθμούς, αλλά στα βόρεια των περιοχών αυτών θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται θερμοκρασίες από 7 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 7 έως 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα είναι έως και 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.