- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Φρίκη στο Κιλκίς: 42χρονος είχε φυλακίσει 25χρονη και τη βίαζε
Και της έπαιρνε και τα χρήματά της
Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατακρατούσε παράνομα 25χρονη ομοεθνή του, με σκοπό την οικονομική της εκμετάλλευση και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.
Ειδικότερα, ο 42χρονος τον Αύγουστο του 2016, κατάφερε να πείσει την 25χρονη - εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική κατάσταση της - να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να διαμείνει μαζί του σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, με σκοπό να εργάζονται σε διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.
Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, όλο το παραπάνω διάστημα ο 42χρονος με τη βία και παρά τη θέληση της 25χρονης, την κατακρατούσε παράνομα μέσα σε κοντέινερ που χρησιμοποιούσε για να μένει, ενώ κατακρατούσε και το σύνολο των χρημάτων που ήταν η αμοιβή της 25χρονης από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.
Επίσης όπως κατήγγειλε η 25χρονη την εξανάγκαζε επανειλημμένως σε συνουσία.
Στην παθούσα, σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία.
Ο συλληφθείς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.