Ικαρία: Έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο αντί να μπει στο πλοίο
Την έσωσε ναυτικός πράκτορας
58χρονη οδηγός στο λιμάνι του Ευδήλου στην Ικαρία αντί να επιβιβαστεί στο πλοίο με το όχημά της, έπεσε κατά λάθος στη θάλασσα. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, όπου είχε καταπλεύσει εκείνη την ώρα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος».
Την πτώση του οχήματος στη θάλασσα αντιλήφθηκε αμέσως ναυτικός πράκτορας που βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να ανασύρει την 58χρονη, χωρίς όμως τις αισθήσεις της. Περιπολικό του Λιμενικού μετέφερε άμεσα τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου, όπου μετά τις προσπάθειες των γιατρών ανέκτησε τις αισθήσεις της.
Η 58χρονη για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Κηρύκου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το ΙΧ ανελκύστηκε από το λιμάνι χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.