Ελλαδα

Τα σκουπίδια του Πύργου Ηλείας ικετεύουν για ανακύκλωση

Προσοχή! Σκληρές εικόνες ενός «εφιάλτη που δεν θέλεις να ξαναδείς…»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Σκουπίδια του Πύργου Ηλείας ... Ικετεύουν για Ανακύκλωση!

«Ο Πύργος των σκουπιδιών», «εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα σκουπίδια στον Πύργο», «ο Πύργος μια απέραντη χωματερή». Ο νόμος Ηλείας έζησε με τον εφιάλτη των σκουπιδιών για πολύ καιρό. Λύση δόθηκε τον Ιούνιο

Με την ελπίδα να μην ξαναζήσουν τον ίδιο εφιάλτη η Ομάδα της σελίδας «Τα Σκουπίδια του Πύργου Ηλείας....Ικετεύουν για Ανακύκλωση» στο Facebook δημιούργησε ένα βίντεο προς γνώση και συμμόρφωση. Για οκτώ λεπτά ένα αυτοκίνητο καταγράφει τους σωρούς σκουπιδιών στον Πύργο.

«Πρέπει να θυμόμαστε όλοι μας ...αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξαναγίνουμε.....άθλιοι υποανάπτυκτοι βρωμιάρηδες. Εδώ είναι ..... Ο ακριβής λόγος που η Ανακύκλωση ΠΡΕΠΕΙ να γίνει τρόπος ζωής....σε όλους μας....παντού..... Είσαι τα σκουπίδια σου ......... Ναι !

Η Ανακύκλωση είναι μονόδρομος. Δείτε πώς ήμασταν και μέχρι πριν 2 μήνες για να ΘΥΜΑΣΤΕ! Να βλέπετε και να θυμάστε......το επίπεδό μας....το ποιόν του μέσου Ηλείου πολίτη.... Αυτό που βλέπετε χαρακτηρίζει το ακριβές επίπεδό μας το έτος 2016. Η Πόλη ανάμεσα στην Αρχαία Ολυμπία και το λιμάνι του Κατακώλου! Τουλάχιστον τα 2/3 αυτών που βλέπετε....είναι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ σκουπίδια .... πλαστικά, γυαλιά, μέταλλα, ηλεκτρικές συσκευές.....Δείτε καλά......Μην ξεχνάτε ....». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ