- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Νεκρό 7χρονο προσφυγόπουλο στην Κατερίνη - παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Συνελήφθη ο 68χρονος οδηγός
Ένα 7χρονο προσφυγόπουλο έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, στο 13ο χλμ. της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας.
Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 8.20 χθες το βράδυ, έξω από το Κτήμα Ηρακλή, όπου λειτουργεί δομή φιλοξενίας προσφύγων.
Όπως έγινε γνωστό, το άτυχο κοριτσάκι από τη Συρία εκινείτο πεζό μαζί με την 28χρονη μητέρα του και την 8χρονη αδελφή του. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, μητέρα και κόρες παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 68χρονος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 7χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ η 28χρονη και η 8χρονη υπέστησαν ελαφρά τραύματα. Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.