- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το κοιμητήριο όπου θα κηδευτεί ο 32χρονος τραγουδιστής, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι αυτό της Νέας Ιωνίας, την περιοχή όπου έζησε και μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης κι εξακολουθεί να ζει η οικογένειά του.
Ήδη στο Facebook, έχουν δημιουργηθεί δύο σελίδες στη μνήμη του τραγουδιστή με τους θαυμαστές του να τον αποχαιρετούν διαδικτυακά, ενώ και στο Twitter τα hashatag #rip_pantelidis και #pantelidis είναι πρώτα trends.
Επίσης, θαυμαστές του προσέρχονται στο σημείο του δυστυχήματος και εναποθέτουν στη μνήμη του λουλούδια, ενώ και το νυχτερινό κέντρο όπου θα ξεκινούσε την Παρασκευή στις εμφανίσεις του έκανε «μαύρη» την επίσημη σελίδδα του στο Facebook σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.