- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Βροχές και καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη με σταδιακή βελτίωση ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές στα βορειοδυτικά οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.
Από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν και κατά τόπους θα συνοδεύονται από καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου, καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 9 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ.
Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής το βράδυ στα βόρεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις απογευματινές και βραδινές ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα κυρίως το πρωί, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και παροδικά νότια σχεδόν μέτριοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.