- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ομολόγησε ασέλγεια σε βάρος τριών ανήλικων μαθητριών
Ο 52χρονος δελέαζε τα παιδιά με δωρεάν προϊόντα του κυλικείου του
Οδηγήθηκε στην ανακρίτρια ο 52χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος τριών μαθητριών σε κυλικείο σχολείου στον Γέρακα.
Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν μία 10χρονη συμμαθήτρια της κόρης του κατηγορουμένου, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο 52χρονος της ζήτησε να μπει στο κυλικείο και επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα, προσφέροντάς της μια πορτοκαλάδα. Το κοριτσάκι είπε στη μητέρα του ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος τής είχε προσφέρει τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα.
Σε βάρος του 52χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και για αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.
Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκεται η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου η οποία αναμένεται να καταθέσει στο πλαίσιο της ανάκρισης. Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει επιβεβαιώσει τα όσα ισχυρίζεται η μαθήτρια, δηλώνοντας ότι έχει μετανιώσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει μιλήσει για ακόμη δύο μαθήτριες της Δ’ και της Ε’ Δημοτικού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.