- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η μπηχτή του Σεραφείμ για την απουσία Τσίπρα-Παυλόπουλου από τον Πειραιά
Η μπηχτή του Σεραφείμ για την απουσία Τσίπρα-Παυλόπουλου από τον Πειραιά
Με μια υπαινικτική παραβολή για το αλάτι και τον πόνο που προκαλεί σχολίασε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ την απουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλος και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αλλά και την απουσία της τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ.
«Ο κάθε πιστός, κληρικός ή λαϊκός έχει την υποχρέωση κατ' επιταγή του Χριστού να είναι άλλας» ξεκίνησε τη δήλωση του ο κκ Σεραφείμ, σύμφωνα με το pireasnews.gr.
«Αν είμαστε ζωντανό αλάτι παρεμποδίζουμε τη σήψη και αντιμετωπίζουμε τη σαπρότητα των κοσμικών κοσμοειδώλων» συμπλήρωσε σε μια πρώτη νύξη για την εκπεφρασμένη διαφωνία του με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, που αποτέλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την αφορμή για την απουσία του πρωθυπουργού αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πειραιά.
«Αλλά το αλάτι έχει και μια άλλη ιδιότητα, επιφέρει δριμύ και οδυνηρό άλγος και αυτό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα» κατέληξε ο κ. Σεραφείμ παραθέτοντας και μια περικοπή από το βιβλίο «Σοφία Σολομώντος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.