Ελλαδα

Πέφτουν οι πρώτες νιφάδες της χρονιάς

Σε Πελοπόννησο, Τρίκαλα και αύριο Σάββατο στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315121-233185.jpg

Χιονοπτώσεις σημειώνονται στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων. Ηκυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, καθώς ήδη επιχειρούν 10 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Χιονίζει επίσης από το πρωί στα νότια ορεινά της Πελοποννήσου, κυρίως στον Ταΰγετο, στο Μαίναλο πάνω από τα 1.300 μέτρα και στη Ζήρεια. Δύο εκχιονιστικά μηχανήματα και μία «αλατιέρα» εστάλησαν στην Εθνική Οδό Καλαμάτας - Σπάρτης, όπου λόγω της χιονόπτωσης το πρωί η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία και με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στο ύψος της περιοχής Υδροκρίτη του Ταϋγέτου. Η κυκλοφορία έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως. Σύμφωνα με το διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Μεσσηνίας, Παναγιώτη Γιαννακέα, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και κατά τη διάρκεια της αποψινής νύχτας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αύριο, Σάββατο αναμένεται να πέσουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στην Πάρνηθα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κατασκοπεία
Διαρκής συναγερμός - Υπόθεση κατασκοπείας: Όλα οδηγούν στο Ιρανικό Νήμα

Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY