- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πετροπόλεμος σήμερα Πέμπτη πολύ νωρίς το πρωί στην Ειδομένη, καθώς μετανάστες από διάφορες χώρες πετροβόλησαν Σύρους πρόσφυγες, διαμαρτυρόμενοι ότι οι δεύτεροι περνούν τα σύνορα προς την ΠΓΔΜ, ενώ οι ίδιοι μένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.
Αργότερα η κατάσταση φάνηκε να εκτονώνεται. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή επέμβαση της ΕΛΑΣ.
Στο μεταξύ, δύο τρένα του ΟΣΕ αναμένονται στην Ειδομένη για να πάρουν μετανάστες που θέλουν να φύγουν από την περιοχή προς άλλα μέρη της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι χτες Τετάρτη στον ίδιο σημείο σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ μεταναστών – αστυνομίας της ΠΓΔΜ, όταν δεκάδες άτομα επιχείρησαν να περάσουν στο έδαφος της γειτονικής χώρας από σημείο όπου οι αρχές της διπλανής χώρας δεν έχουν ακόμα σηκώσει φράχτη. Οι μετανάστες απωθήθηκαν στην ουδέτερη ζώνη.
Τοπικοί παρατηρητές τονίζουν ότι η κατάσταση είναι πολύ κοντά στο να εξελιχτεί σε χαοτική και ανεξέλεγκτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.