- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο και τα δυτικά και παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, αναμένει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. Τα φαινόμενα κατά τόπους στο Αιγαίο και τα δυτικά θα είναι ισχυρά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 18 βαθμούς στη νότια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα και από 17 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα στο Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί.
Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.