- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ως απολύτως παρελκυστική» καταγγέλλει το Υπουργείο Εργασίας την «τακτική της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού Mega, που συνεχίζει να κρατά "oμήρους" τις δεκάδες −απλήρωτων− εργαζομένων του».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, «η δέσμευση των λογαριασμών της επιχείρησης από τις Τράπεζες δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την επί τρίμηνο μη πληρωμή των δεδουλευμένων, αφού οι ιδιοκτήτες έχουν την οικονομική επιφάνεια να αναλάβουν το σχετικό κόστος. Ήδη, από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου, έχουν υποβληθεί μηνύσεις γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά».
«Η ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα καταβάλει, μέσα στις επόμενες ημέρες, μόνο μισό μισθό είναι και αυτή παρελκυστική, γιατί γίνεται με σκοπό να απεμποληθεί το δικαίωμα επίσχεσης των εργαζομένων, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων και να αποτραπεί η προσφυγή τους στη δικαιοσύνη» διευκρινίζει το Υπουργείο στην ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι «το Υπουργείο Εργασίας και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του θα επανέλθουν στον εν λόγω σταθμό, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να διασφαλιστούν οι εργαζόμενοι από το συνεχιζόμενο εμπαιγμό της παραβατικής εργοδοσίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.