- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε αναστολή της απεργίας τους προχώρησαν οι λιμενεργάτες του Πειραιά, ενώ οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη, καθώς και οι υπάλληλοι των δυο λιμανιών (ΟΜΥΛΕ), τη συνεχίζουν.
Λεπτομερέστερα, μετά από διαβουλεύσεις των προηγούμενων ημερών, οι συνδικαλιστές του Πειαριά θεωρούν ότι κέρδισαν πράγματα από τις 27 μέρες κινητοποιήσεων και αναστέλλουν την απεργία. «Οι συνάδελφοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ που βαδίσαμε μαζί από κοινού αυτόν τον αγώνα, εκτίμησαν τα δεδομένα διαφορετικά, μετά τις επιστολές της κυβέρνησης. Η Ιστορία και οι συνάδελφοι θα μας κρίνουν όλους» απάντησε η ΟΜΥΛΕ.
Οι απεργίες σχετίζονται με την προσπάθεια των συνδικαλιστών να διασφαλίσουν κεκτημένα υπό το νέο καθεστώς που θα επικρατεί στα λιμάνια μετά την ιδιωτικοποίησή τους, καθώς νέος διαχειριστής θα είναι πολύ σύντομα η κινέζικη εταιρία «Cosco».
Οι απεργίες είχαν προκαλέσει υπολογίσιμα προβλήματα στη φορτοεκφόρτωση των κοντέινερ καθώς και στα κρουαζιερόπλοια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
Διπλασίασε τον χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς
«Τα παιδιά έτρωγαν από τους κάδους και βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση»
Στις χρήσεις γης που προβλέπεται από το ειδικό πολεοδομικό καθεστώς δεν περιλαμβάνονται ξενοδοχεία
Θα διεξαχθεί ο «6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026»
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Live χάρτης με αναφορές για τις τοποθεσίες όπου εντοπίζονται
Στο επίκεντρο οι δηλώσεις υποστήριξης της κατηγορίας και η εισαγγελική πρόταση
Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στη δίκη για τη δολοφονία του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη από τις Αρχές
Η ταφή θα γίνει στην πατρίδα του, στο Χιλιομόδι Κορινθίας
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Δείτε αναλυτικά τον σχολιασμό και τις απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κινητοποιήσεις από εργατικά σωματεία και λιμενεργάτες στην πύλη Ε12 για το Crown Iris
Πώς προκλήθηκε και επεκτάθηκε η πυρκαγιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.