- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη σορό 32χρονου Αμερικάνου τουρίστα, κινεζικής καταγωγής, εντόπισε σήμερα το μεσημέρι ψαράς στην παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο.
Το άψυχο σώμα του 32χρονου άντρα, το οποίο ήταν βαριά χτυπημένο και σε κατάσταση διαμελισμού, εντόπισε ψαράς που περνούσε τυχαία από το σημείο.
Στο σημείο έσπευσαν πλωτά του Λιμενικού Σώματος τα οποία μέχρι και πριν από λίγη ώρα λόγω των δυνατών ανέμων δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την παραλία, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Ζακύνθου, οι οποίες είχαν ενημερωθεί από χθες το απόγευμα για την εξαφάνιση του 32χρονου τουρίστα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος Αμερικάνος είχε αναχωρήσει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, ενώ από χθες που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, εντοπίστηκε πάνω από την παραλία του Ναυαγίου ένα τετράτροχο όχημα που οδηγούσε ο Αμερικάνος τουρίστας.
Η σορός αναμένεται τις επόμενες μέρες να μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια που στοίχισαν τη ζωή στον άτυχο διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εγκατάσταση του ETCS, η επιχειρησιακή λειτουργία και το επικοινωνιακό κενό ανάμεσα
Νομαρχία, Καλαμαριά, Αρετσού, Νέα Κρήνη και Μίκρα αλλάζουν τον συγκοινωνιακό χάρτη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 14:20
Η οργάνωση κάνει λόγο για κλιμάκωση της σχετικής ρητορικής στον δημόσιο χώρο
Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα του Ελληνικού Στρατού
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αλλαγή που έρχεται το επόμενο τριήμερο - Πώς θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από εστίες μόλυνσης σε κοσμήματα για την πόλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.