- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από ρωσική επίθεση σε εργοστάσιο τροφίμων
Χωρίς τέλος τα πλήγματα του ρωσικού στρατού σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Ρωσικό drone σκόρπισε τον θάνατο και την καταστροφή σε εργοστάσιο παρασκευής γάλακτος για παιδιά στο Κίεβο της Ουκρανίας
Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ουκρανία με πυραύλους και drones. Αυτήν τη φορά η Ρωσία έπληξε με drone εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων για παιδιά στην επαρχία του Κιέβου.
«Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν (…) έπειτα από επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί η Ρωσία» στη συνοικία Μπρόβαρι, ανέφερε στο Telegram η ουκρανική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.
«Ένα διοικητικό κτίριο εργοστασίου επεξεργασίας τροφίμων έγινε στόχος», πρόσθεσε η ίδια πηγή, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που δείχνουν ένα κατεστραμμένο κτίριο με τον λογότυπο μιας μάρκας βρεφικού γάλακτος που ανήκει σε μεγάλη ουκρανική εταιρεία.
«Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη», ανέφερε το γραφείο του περιφερειακού εισαγγελέα σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «άνθρωποι μπορεί να είναι ακόμη παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια».
«Ο εχθρός επιτέθηκε εναντίον μιας ειρηνικής, πολιτικής εταιρείας παραγωγής τροφίμων. (Εναντίον) ανθρώπων που απλώς έκαναν τη δουλειά τους στον χώρο εργασίας τους», κατήγγειλε από τη μεριά του ο περιφερειάρχης Μικόλα Καλασνίκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και δύο ενδεχομένως να βρίσκονται ακόμη κάτω από τα ερείπια.
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας άλλα ρωσικά πλήγματα προκάλεσαν τον θάνατο δύο ανθρώπων στις νότιες επαρχίες Ζαπορίζια και Χερσώνα, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος σκοτώθηκε στο Ντνιπροπετρόφσκ, ανακοίνωσαν οι τοπικοί αξιωματούχοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Αντιμετωπίζουν 59 συνολικά κατηγορίες
Στο επίκεντρο η αποκάλυψη των πηγών πίσω από τα δημοσιεύματα για το Air Force One
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.