Κοσμος

Κύπρος: Υποψήφιος βουλευτής επιτέθηκε σε βοηθό διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Το περιστατικό κατέγραψαν με κινητά τηλέφωνα παρευρισκόμενοι στο γήπεδο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από ποδοσφαιρικό αγώνα
Κύπρος: Υποψήφιος βουλευτής επιτέθηκε σε βοηθό διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα © philenews.com

Κύπρος: Υποψήφιος βουλευτής επιτέθηκε σε βοηθό διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Το περιστατικό κατέγραψαν με κινητά τηλέφωνα παρευρισκόμενοι στο γήπεδο 

Υποψήφιος του κόμματος Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών στην επαρχία Λεμεσού φέρεται να γρονθοκόπησε βοηθό διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, o υποψήφιος βουλευτής της Κύπρου συνελήφθη και ενώ αρχικά παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στο περιστατικό, ενώ μετέπειτα άλλαξε στάση και πλέον δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία. Το περιστατικό κατέγραψαν με κινητά τηλέφωνα παρευρισκόμενοι στο γήπεδο που παρέδωσαν βίντεο στην Αστυνομία Κοφίνου.

Σε δηλώσεις του στο ίδιο μέσο, ο πρόεδρος του κόμματος Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Νικόλας Προδρόμου, σημείωσε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν μπορεί το κόμμα να καταδικάσει ένα πρόσωπο που είναι ύποπτο και όχι ένοχο. Ωστόσο, σε περίπτωση που πράγματι ο Κώστας Νικολάου εμπλέκεται, τότε θα υποστεί και τις συνέπειες που αναλογούν σε μια τέτοια πράξη. Ο κ. Προδρόμου επισήμανε επίσης ότι δεν κατάφερε ακόμα να επικοινωνήσει με τον ίδιο και πως ό,τι έχει μάθει το έμαθε από τα ΜΜΕ. Έκανε επίσης λόγο για «κανιβαλισμό» που βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον ενός προσώπου που δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι ένοχο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του.

Η στιγμή της επίθεσης του 38χρονου στον διαιτητή με τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα

Το χρονικό του περιστατικού με ο υποψήφιο βουλευτή στην Κύπρο

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ροτσίδης Μάμμαρι – ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ένταξης ΣΤΟΚ. Προς τη λήξη του αγώνα, άγνωστο πρόσωπο έριξε πλαστικό μπουκάλι, το οποίο χτύπησε τον βοηθό διαιτητή. Την ίδια ώρα, το δεύτερο πρόσωπο (ο υποψήφιος βουλευτής) εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκε εναντίον του, γρονθοκοπώντας τον.

Μετά το συμβάν, ο αγώνας διακόπηκε και ο βοηθός διαιτητή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο.

Πηγή: philenews.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY