- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουρκία: Τρεις μαθητές και ένας δάσκαλος νεκροί από τους πυροβολισμούς στο σχολείο
Τουλάχιστον 20 οι τραυματίες
Τουρκία: Μακελειό από επίθεση σε σχολείο – Νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Τουρκίας έπειτα από πυροβολισμούς σε Γυμνάσιο που βρίσκεται στην επαρχία Καχραμάνμαρας.
Το σχολικό κτίριο εκκενώθηκε άμεσα, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το αιματηρό περιστατικό στην Τουρκία 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν.
Ο κυβερνήτης του Καχραμανμαράς, Μουκερέμ Ουνλούερ, δήλωσε: «Ο δράστης είναι μαθητής της Β΄Γυμνασίου. Ο πατέρας του είναι πρώην αστυνομικός. Πιστεύεται ότι πήρε και το όπλο του πατέρα του. Συνολικά 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 1 δάσκαλος και 3 μαθητές. Ο δράστης ήρθε με 5 όπλα και 7 γεμιστήρες και επιτέθηκε σε 2 αίθουσες διδασκαλίας».
«Κινήθηκε μέσα στο σχολείο και συνέχισε να πυροβολεί»
Ο δημοσιογράφος του CNN Türk, Μπουράκ Εμέκ, περιέγραψε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το περιστατικό, αναφέροντας:"Μετά από αναφορές για πυροβολισμούς μπροστά από το σχολείο, έγινε κλήση στη γραμμή έκτακτης ανάγκης 112 του Καχραμάνμαρας. Πολυάριθμα ασθενοφόρα και αστυνομικές ομάδες στάλθηκαν στο σχολείο. Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο δράστης πυροβόλησε πρώτα στον αέρα στην αυλή του σχολείου, στη συνέχεια κινήθηκε μέσα στο σχολείο και συνέχισε να πυροβολεί. Οι αρχικές πληροφορίες από την περιοχή δείχνουν ότι υπάρχουν τραυματίες".
Η δεύτερη ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία, μέσα σε ένα 24ωρο
Πρόκειται για τη δεύτερη ένοπλη επίθεση σε σχολικό συγκρότημα, στη γειτονική χώρα σε λιγότερο από ένα 24ωρο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, πρώην μαθητής επαγγελματικού λυκείου εισέβαλε στο παλιό του σχολείο, πυροβολώντας αδιακρίτως. Τραυμάτισε τουλάχιστον 16 άτομα, προτού βάλει τέλος στη ζωή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεδρίαση απόψε στις 20:00, στο τραπέζι η εκεχειρία μετά από πέντε εβδομάδες πολέμου
Η υπόθεση προστίθεται στη μακρά λίστα cold cases που ξανανοίγουν χάρη στις νεότερες μεθόδους ανάλυσης
Καταγγελίες για αδράνεια και προτάσεις για ενίσχυση ασφάλειας - Στο στόχαστρο η κυβέρνηση
Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγορεί την ισραηλινή κυβέρνηση για αποσταθεροποίηση και μιλά για «παράνομο πόλεμο»
Ο ποντίφικας έχει αναδειχθεί σε σφοδρό επικριτή του πολέμου στο Ιράν
Ο δράστης φέρεται να είναι ένας 14χρονος της τελευταίας τάξη του γυμνασίου
Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός προαναγγέλλει ριζικές αλλαγές στα δημόσια μέσα ενημέρωσης
Διάσημοι στηρίζουν εφαρμογές προσευχής με το αζημίωτο και με συνδρομή εννοείται
Νέα προσπάθεια να σπάσει o ισραηλινός αποκλεισμός
Η κυβέρνηση θα βρεθεί σε δύσκολη θέση αν ο Πάουελ παραμείνει στο επταμελές συμβούλιο της Fed
Το περιστατικό φέρεται να συνδέεται με έξοδο των δύο γυναικών στη Μελβούρνη
Η χρονική σύμπτωση των δύο επιθέσεων είναι αυτή που εντείνει την ανησυχία
Ο Αμερικανός πρόεδρος εγκαταλείπει τον πρώην σύμμαχό του μετά την εκλογική συντριβή
Η Κομισιόν παρουσιάζει λύση για την προστασία ανηλίκων στο Διαδίκτυο και αυστηρότερο πλαίσιο
«Θυμηθείτε, είμαστε πολύ καλοί στον πόλεμο», υπενθύμισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα ερπετά, τα οποία μπορεί να φτάσουν ως τα τρία μέτρα μήκος, απειλούνται με εξαφάνιση
Απορρίπτεται το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας»
Δεν έχει ακτές εκεί, αλλά υπολογίζει στους Χούθι
Βίντεο κατέγραψε την ηρωική πράξη - Έπεσε πάνω στον δράστη παρά τον τραυματισμό του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.