- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Στον Λευκό Οίκο αύριο η Μπριζίτ Μακρόν, για τη Σύνοδο που διοργανώνει η Μελάνια Τραμπ
H Σύνοδος αφορά στην ευημερία των παιδιών την ψηφιακή εποχή
Στον Λευκό Οίκο αύριο η Μπριζίτ Μακρόν, για τη Σύνοδο που διοργανώνει η Μελάνια Τραμπ
Η Μπριζίτ Μακρόν, η πρώτη κυρία της Γαλλίας, θα μετάσχει αύριο, Τετάρτη, σε σύνοδο που διοργανώνει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο για την "ευημερία των παιδιών την ψηφιακή εποχή", ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική προεδρία.
Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, η οποία θα ταξιδέψει σήμερα αεροπορικώς για την Ουάσινγκτον, "θα είναι μεταξύ των προσωπικοτήτων που θα πάρουν τον λόγο στη διάρκεια της συνόδου αυτής", δήλωσε η γαλλική προεδρία στο AFP.
Πρόκειται για ραντεβού του παγκόσμιου συνασπισμού "Fostering the Future Together", μια πρωτοβουλία της συζύγου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ "που συσπειρώνει τις συζύγους αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που έχουν αναλάβει τη δέσμευση να υποστηρίξουν και να βελτιώσουν την ευημερία των παιδιών την ψηφιακή εποχή", σύμφωνα με την πηγή αυτή.
Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει καταστήσει εξάλλου την απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά κάτω των 15 ετών στη Γαλλία μια από τις βασικές μάχες της προεδρικής του θητείας. Ένα σχετικό σχέδιο νόμου βρίσκεται σε καλό δρομο για να υιοθετηθεί ενόψει μιας απαγόρευσης μετά το καλοκαίρι, ενώ αρκετές χώρες έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.
Ο Γάλλος πρόεδρος έχει επίσης δεσμευτεί για έναν προβληματισμό όσον αφορά τους κινδύνους ορισμένων βιντεοπαιχνιδιών και εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης ή "chatbots" για την ψυχική υγεία των μικρών παιδιών, που θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλα μέτρα απαγόρευσης ή ρύθμισης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φον ντερ Λάιεν
Στρατιωτικοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται για τα χτυπήματα
Η εμπλοκή Τούρκου δισεκατομμυριούχου
Η εταιρεία απάντησε ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των τεχνικών προβλημάτων
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Η γυναίκα που ξεπέρασε μια οικογενειακή τραγωδία και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΑμεΑ
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξερογλείφονται για ένα κάποιο μπάχαλο –μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται γι’ αυτά δίκαιο και αυτονόητο–, που θα ξεβρακώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα λόγω των κινητοποιήσεων
Πόσο θα ακριβύνουν το 2027
Kαθώς οι αγρότες είναι δυσαρεστημένοι με την ακρίβεια
Οι αρχικές πληροφορίες και η διάψευση των Αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.