- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κέβιν Σπέισι μιλάει για τα οικονομικά του: «Δεν είμαι άστεγος, ο τίτλος ήταν παραπλανητικός»
Χιλιάδες άνθρωποι του έχουν στείλει μήνυμα θέλοντας να τον βοηθήσουν, ισχυρίζεται ο ίδιος
Ο Κέβιν Σπέισι εξήγησε ότι τα δημοσιεύματα παρερμήνευσαν πλήρως τα λεγόμενά του
O 66χρονος αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, μετά τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι είναι πλέον «άστεγος» λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει από το 2017, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα βίντεο στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Κέβιν Σπέισι εξήγησε ότι τα δημοσιεύματα παρερμήνευσαν πλήρως τα λεγόμενά του και πως, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν ζει στον δρόμο, ούτε βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να του προσφέρουν στέγη και υποστήριξη.
Στο βίντεό του, ο Κέβιν Σπέισι ξεκινά λέγοντας: «Γεια σε όλους. Δεν συνηθίζω να διορθώνω τα μέσα ενημέρωσης, αν το έκανα, δεν θα είχα χρόνο για τίποτα άλλο. Αλλά με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως είμαι άστεγος, νιώθω την ανάγκη να απαντήσω. Όχι στον Τύπο, αλλά στους χιλιάδες ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί μου τις τελευταίες ημέρες για να μου προσφέρουν ένα μέρος να μείνω ή απλώς να ρωτήσουν αν είμαι καλά».
Στη συνέχεια εξηγεί ότι η αντίδραση του κόσμου τον συγκίνησε βαθιά, όμως θεωρεί άδικο να τους οδηγήσει να πιστεύουν κάτι ανακριβές. «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη γενναιοδωρία σας. Αλλά θα ήταν παραπλανητικό εκ μέρους μου να σας αφήσω να νομίζετε ότι είμαι πραγματικά άστεγος, με την καθημερινή έννοια του όρου», τόνισε.
Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι η «παρεξήγηση» προέκυψε από συνέντευξή του στην εφημερίδα Telegraph, όπου ανέφερε ότι ζει σε ξενοδοχεία και Airbnb και μετακινείται ανάλογα με το πού υπάρχει δουλειά, κάτι που, όπως είπε, θυμίζει τον τρόπο ζωής που είχε στην αρχή της καριέρας του. «Δουλεύω ασταμάτητα όλη τη χρονιά και γι’ αυτό έχω πολλούς λόγους να είμαι ευγνώμων. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ζουν στους δρόμους ή στο αυτοκίνητό τους ή αντιμετωπίζουν τρομερά οικονομικά προβλήματα. Η καρδιά μου είναι μαζί τους. Αλλά από το ίδιο το άρθρο είναι ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ένας από αυτούς, ούτε προσπάθησα να πω κάτι τέτοιο. Ο τίτλος ήταν παραπλανητικός», είπε.
Λίγες ημέρες πριν από το βίντεό του, στη συνέντευξή του στην Telegraph, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι έχασε το σπίτι του στη Βαλτιμόρη επειδή «τα έξοδα των τελευταίων επτά ετών ήταν αστρονομικά» και ότι «είχε ελάχιστα έσοδα και συνεχώς έξοδα». Περιέγραψε ότι «ζει σε ξενοδοχεία και Airbnb» και ότι όλα τα πράγματά του βρίσκονται σε αποθήκες, εκφράζοντας την ελπίδα πως, εάν οι επαγγελματικές του συνθήκες βελτιωθούν, θα μπορέσει να αποκτήσει ξανά μόνιμη βάση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Χωρίς τέλος τα πλήγματα του ρωσικού στρατού σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Πρώτη επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Πιονγκγιάνγκ μετά από επτά χρόνια
Άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται
Ερωτηματικό για το πώς διέρρευσε η πληροφορία για την αποστολή τους
Η Χεζμπολάχ απορρίπτει την προτεινόμενη συμφωνία
«Ως υπουργός είμαι έντρομος και ως πατέρας ακόμη περισσότερο» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.