- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Air India: Ο λόγος που ο μοναδικός επιζών της αεροπορικής τραγωδίας δεν επιστρέφει σπίτι του στο Λονδίνο
Ο Vishwash Kumar Ramesh εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη
Air India: Ο λόγος που ο μοναδικός επιζών της αεροπορικής τραγωδίας δεν επιστρέφει σπίτι του στο Λονδίνο
Ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας της Air India ίσως να μην επιστρέψει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η τραυματική εμπειρία που βίωσε τον έχει αφήσει με έντονο φόβο για τα αεροπορικά ταξίδια, σύμφωνα με την οικογένειά του.
Ο 40χρονος Vishwash Kumar Ramesh ήταν ο μόνος επιβάτης που κατάφερε να επιβιώσει από τη μοιραία συντριβή τον Ιούνιο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 260 ανθρώπους. Κατάφερε να βγει από την θέση 11Α και να σωθεί όταν το Boeing 787 που είχε προορισμό το Γκάτγουικ συνετρίβη στην Αχμενταμπάντ της Ινδίας. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τραύματα στο πρόσωπο και το στήθος. Δυστυχώς, ο αδελφός του Ajay, 35 ετών, ήταν ανάμεσα στους 241 επιβάτες που σκοτώθηκαν, ενώ ακόμη 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο έδαφος.
Η σύζυγός του και ο 4χρονος γιος του ταξίδεψαν στην Ινδία για να βρίσκονται κοντά του, όπου ο Vishwash λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη, αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τον γαμπρό του, η ψυχική του κατάσταση είναι τόσο επιβαρυμένη που δεν αναμένεται να τους ακολουθήσει στο Λονδίνο ή στο οικογενειακό σπίτι στο Λέστερ: «Πιστεύω ότι θα μείνει εκεί, καθώς ο φόβος να ξαναμπεί σε αεροπλάνο είναι πολύ μεγάλος», ανέφερε στη Mail on Sunday.
Παράλληλα, συγγενείς άλλων θυμάτων, των οποίων τα λείψανα είτε χάθηκαν είτε υπήρξαν μπερδέματα, κατηγορούν τις ινδικές αρχές και το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών για αδιαφορία και ζητούν εξηγήσεις για την τύχη των αγαπημένων τους.
Με στοιχεία από Mail on Sunday
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάρτυρες-κλειδιά καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί αυτοάμυνας
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου - Φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικό δίκτυο
Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα
Οι διεθνείς εξελίξεις και το «τέλος της ιστορίας» που δεν έρχεται ποτέ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.