- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παιδιά κρατούνταν αιχμάλωτα σε καταφύγιο και κακοποιούνταν σεξουαλικά με κολάρα ηλεκτροσόκ
Πολίτες στις ΗΠΑ έδιναν μέχρι και 1.000 δολάρια για να βιάσουν παιδιά 2 έως και 15 ετών
Συγκλονίζουν τις ΗΠΑ οι αποκαλύψεις για τη φρικτή κακοποίηση παιδιών - Ανάμεσα στους συλληφθέντες και συγγενείς τους
Φρικτές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα βασανιστήρια που έζησαν τουλάχιστον 10 παιδιά - κάποια εκ των οποίων ήταν μόλις 2 ετών - όταν κρατήθηκαν αιχμάλωτα σε καταφύγιο στην Αλαμπάμα. Οι αστυνομικές αρχές της Κομητείας Μπιμπ των ΗΠΑ εξάρθρωσαν σπείρα που βασάνιζε σεξουαλικά παιδιά με τη χρήση εργαλείων όπως κολάρα ηλεκτροσόκ για ζώα.
Επτά άτομα έχουν συλληφθεί ως μέλη της σπείρας που κακοποιούσε τα παιδιά. Ανάμεσά τους βρίσκονται τρία μέλη μιας οικογένειας και οι μητέρες παιδιών - θυμάτων. Η Ρεμπέκα Μπρούερ, 29 ετών, η Σάρα Λουίζ Τέρελ, 41 ετών, ο Ρίκι Τέρελ, 44 ετών, ο Ντάλτον Τέρελ, 21 ετών, ο Γουίλιαμ Τσέις ΜακΕλρόι, επίσης 21 ετών, ο Αντρές Βελάσκεθ-Τρέχο, 29 ετών και ο Τίμοθι Σεντ Τζον, 23 ετών, αντιμετωπίζουν μια πληθώρα κατηγοριών που κυμαίνονται από σοδομισμό και βιασμό έως σεξουαλικά βασανιστήρια και εμπορία ανθρώπων, αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.
Χρησιμοποιούσαν κολάρα ηλεκτροσόκ από ζώα για τα τιμωρήσουν τα παιδιά
Κάθε πρόσωπο που συνελήφθη έπαιζε έναν συγκεκριμένο ρόλο στο κύκλωμα, σύμφωνα με τους ερευνητές. Ο Βελάσκεθ - Τρέχο φέρεται να νάρκωνε τα νεαρά θύματα - όλα ηλικίας μεταξύ 2 και 15 ετών - βάζοντας μια λευκή σκόνη στα ποτά τους πριν φέρει πελάτες που πλήρωναν έως και 1.000 δολάρια για να κάνουν σεξ με τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της κακοποίησης, τα παιδιά ήταν δεμένα στα λιγοστά έπιπλα του δωματίου: ένα βρώμικο στρώμα, μια καρέκλα και έναν στύλο στήριξης, δήλωσε ο Βοηθός Εισαγγελέας της Κομητείας Μπιμπ, Μπράιαν Τζόουνς.
Δύο από τα θύματα που αναγκάστηκαν να εκτελέσουν σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους δήλωσαν στις αρχές ότι ο McElroy ήταν αυτός που τους είχε διδάξει τη διαδικασία και την είχε εκτελέσει ο ίδιος πάνω τους, είπε ο Jones. Η Σάρα Λουίζ Τέρελ φέρεται να τοποθέτησε στα θύματα κολάρα ηλεκτροσόκ από ζώα, τα οποία οι ύποπτοι χρησιμοποιούσαν στα γεννητικά όργανα των παιδιών ως μορφή τιμωρίας και σεξουαλικής ικανοποίησης, σύμφωνα με δημόσια δικαστικά έγγραφα.
Ο Βελάσκεθ-Τρέχο και η Μπρούερ έχουν τρία παιδιά μαζί. Η Μπρούερ έχει επίσης ένα τέταρτο παιδί από άλλη σχέση. Δεν είναι σαφές πόσα ήταν κλειδωμένα στο υπόγειο μαζί με τα άλλα θύματα. Δεν είναι σαφές πόσα παιδιά ήταν της Sara Louise Terrell ή ποιοι ήταν οι πατέρες τους. Ο Velazquez-Trejo πουλούσε επιπλέον γυμνές φωτογραφίες των θυμάτων, σύμφωνα με ποινική καταγγελία.
Με πληροφορίες από New York Post
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Συνελήφθη ο δράστης - Ερευνώνται καταγγελίες για αντι-ισλαμικά συνθήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσης ειρήνης με την Τεχεράνη
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.