- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι θα ακολουθήσει για τον Diddy μετά τη δίκη του για σεξουαλική εκμετάλλευση;
Καθώς αθωώθηκε για τα σοβαρότερα αδικήματα
Τι θα ακολουθήσει για τον Diddyμετά τη δίκη του για σεξουαλική εκμετάλλευση;
Ο Diddy κρίθηκε ένοχος την Τετάρτη για αδικήματα που σχετίζονται με πορνεία, αλλά αθωώθηκε από τις πιο σοβαρές κατηγορίες για συνωμοσία με σκοπό την εκβίαση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση.
Ο Diddy είχε δηλώσει αθώος για όλες τις πέντε κατηγορίες κακουργήματος που του απαγγέλθηκαν. Ακολουθεί μια ανασκόπηση των επόμενων εξελίξεων στην υπόθεση:
Αφού η κριτική επιτροπή διάβασε την ετυμηγορία της, ο δικηγόρος υπεράσπισης ζήτησε από τον δικαστή να αποφυλακίσει τον Combs με εγγύηση, κάτι στο οποίο αντιτάχθηκαν οι εισαγγελείς. Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 5 μ.μ. EDT (21:00 GMT).
Ο Diddy αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 10 έτη για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες πορνείας. Πριν από την επιβολή της ποινής, οι εισαγγελείς και οι δικηγόροι της υπεράσπισης θα υποβάλουν γραπτά επιχειρήματα υπέρ της ποινής που θεωρούν ότι αξίζει ο Diddy.
Μετά την επιβολή της ποινής του, οι δικηγόροι του ενδέχεται να ασκήσουν έφεση τόσο για την καταδίκη όσο και για την ποινή του. Για να επιτύχει η έφεση, η υπεράσπιση αντιμετωπίζει το βαρύ φορτίο να πείσει το 2ο Εφετείο των ΗΠΑ ότι ο δικαστής διέπραξε νομικά σφάλματα που επηρέασαν την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής.
Οποιαδήποτε έφεση μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Για παράδειγμα, το 2ο Εφετείο επικύρωσε την καταδίκη για σεξουαλική διακίνηση και την ποινή φυλάκισης 20 ετών της βρετανίδας κοσμικής Ghislaine Maxwell στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, σχεδόν τρία χρόνια μετά την καταδίκη της.
Η τραγουδίστρια ρυθμ εντ μπλουζ Κασάντρα «Κάσι» Βεντούρα, βασική μάρτυρας κατηγορίας, μήνυσε τον Diddy τον Νοέμβριο του 2023 για σεξουαλική διακίνηση, η πρώτη από δεκάδες αστικές αγωγές που τον κατηγορούν για κακοποίηση. Ο ράπερ συμβιβάστηκε με την Βεντούρα για 20 εκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος αρνείται κάθε παράνομη πράξη.
Πηγή: Reuters
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ
Στο μικροσκόπιο οικονομικές σχέσεις και κληρονομιές εκατομμυρίων δολαρίων
Σημείωσε ότι η παρουσία των Αμερικανών αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο ανασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε ότι «αυτός δεν είναι τρόπος να αντιμετωπίζουμε στενούς εταίρους»
Έχουν κάνει βήματα προόδου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν ποτέ σε συμφωνία, υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος
Επιδιώκει να διευρύνει το φάσμα των παρόχων AI που εργάζονται στον στρατό
Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Το οπτικό υλικό αποτυπώνει πιθανές ενδείξεις κινδύνου που δεν αξιολογήθηκαν εγκαίρως
Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Νυχτερινή επιχείρηση υψηλής ακρίβειας με φορτηγό και εξειδικευμένο συνεργείο στο κέντρο του Λονδίνου
Τα πρώτα πορίσματα αποκλείουν το ενδεχόμενο το πολυτελές γιοτ να βυθίστηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα
Το Ιράν έστειλε την τελευταία πρότασή του για διαπραγματεύσεις
Οι θεραπείες γίνονταν σε «βρώμικες και ανθυγιεινές» συνθήκες στο σπίτι του
Ο Μερτς φαίνεται αποφασισμένος να ξανακερδίσει την εύνοια του Τραμπ
Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Απριλίου
Οι απαντήσεις που δίνει το υλικό στα ερωτήματα για τους πυροβολισμούς
Τα νέα σχέδια για μια σειρά νέων στρατιωτικών πληγμάτων εναντίον του Ιράν
Η αντίδρασή του όταν ο δικαστής ανακοίνωσε την καταδίκη του
Δεν είναι απλά ένας μεγιστάνας ανάμεσα σε άλλους. Είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.