- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Άνδρας κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 17 φορές τον σύντροφο της μητέρας του μετά από καβγά για μπριζόλες
Φρικιαστικό έγκλημα στη Μασαχουσέτη - Ο δράστης προσπάθησε να κάψει το θύμα
ΗΠΑ: 41χρονος στη Μασαχουσέτη μαχαίρωσε 17 φορές τον σύντροφο της μητέρας του μετά από καβγά για μπριζόλες και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό.
Ένας άνδρας στη Μασαχουσέτη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 17 φορές τον σύντροφο της μητέρας του και τον περιέλουσε με υγρό για αναπτήρα, μετά από έναν καβγά για… μπριζόλες κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου δείπνου.
Ο Άντριου Χόρσμαν, 41 ετών, φέρεται να ξέσπασε βίαια στον 66χρονο Πολ Πομερλό, τον μακροχρόνιο σύντροφο της μητέρας του, μέσα στο σπίτι του θύματος στη Μασαχουσέτη, σύμφωνα με τις αρχές.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα Νικόλ Πιατσεντίνι Λόσον, ο Χόρσμαν επιτέθηκε στον Πομερλό και τον μαχαίρωσε 17 φορές. Όταν εκείνος κατέρρευσε, ο δράστης τον περιέλουσε με ένα γαλόνι καύσιμου για αναπτήρα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τον πυρπολήσει, καθώς ένας συγγενής επενέβη εγκαίρως.
Ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα κοντά στο σπίτι και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Μίντλμπορο.
Ο Πομερλό μεταφέρθηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του μέσα σε μία ώρα.
Ο Χόρσμαν διέμενε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του και τον Πομερλό. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άνδρες είχαν παρελθόν συγκρούσεων, καθώς ο Πομερλό φέρεται να κατέκρινε τον Χόρσμαν επειδή ήταν άνεργος και ακόμα έμενε με τη μητέρα του.
Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Τζόσουα Γουντ, ισχυρίστηκε ότι η βίαιη αντίδραση του πελάτη του ήταν αποτέλεσμα ετών κακοποίησης. «Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό, αλλά για μια πράξη που πηγάζει από χρόνια ταλαιπωρίας. Όταν η πλήρης ιστορία βγει στο φως, θα αποδειχθεί», δήλωσε.
Οι αρχές δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει ποια ήταν η αφορμή του καβγά για τις μπριζόλες.
Παρά τη βιαιότητα του εγκλήματος, γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι, περιγράφοντας τον Χόρσμαν ως «ευγενικό γίγαντα». «Τον ήξερα 30 χρόνια. Ήταν καλός άνθρωπος, θα σου έδινε το πουκάμισό του», είπε ο γείτονας Τζεφ Μπερρ στο WBZ-TV.
Ο Χόρσμαν δήλωσε αθώος στην πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο και κρατείται χωρίς εγγύηση. Η δίκη του συνεχίζεται στις 28 Ιουλίου.
(Πηγή: New York Post)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.