- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο λόγος που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δείπνησε στο θρυλικό εστιατόριο Rao’s
Με ποιους συναντήθηκε εκεί
Ο λόγος που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δείπνησε στο θρυλικό εστιατόριο Rao’s - Με ποιους συναντήθηκε εκεί
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη να δειπνεί στο εξαιρετικά αποκλειστικό εστιατόριο Rao’s στο Ανατολικό Χάρλεμ, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της κομητείας Νασάου, Μπρους Μπλέικμαν, και τον επιχειρηματία Άντριου Μέρστιν, σύμφωνα με πηγές του Page Six. Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με παρευρισκόμενους, ήταν ιδιαίτερα φιλικός, βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες με θαυμαστές και συμμετέχοντας σε αρκετές βιντεοκλήσεις μέσω FaceTime με φίλους και συγγενείς εντυπωσιασμένων πελατών του καταστήματος.
Το δείπνο, που διοργανώθηκε από τον Μέρστιν —μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Χάμπτονς— ήταν VIP και μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο ηθοποιός Μπο Ντιτλ, συμπρωταγωνιστής του Ντι Κάπριο στην ταινία The Wolf of Wall Street, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ABC, Σιντ Ρόζενμπεργκ, καθώς και ο πατέρας του Ντι Κάπριο, Τζορτζ, με τη σύζυγό του.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Μπλέικμαν φέρεται να παρουσίασε την ιδέα του να μετατραπεί η κομητεία Νασάου σε ένα νέο κινηματογραφικό κέντρο με την ονομασία «Hollywood της Ανατολής», τονίζοντας την οικονομική ώθηση που έχουν δώσει ήδη τα στούντιο Grumman και Gold Coast στην περιοχή του Bethpage, με αντίκτυπο που ξεπερνά τα 533 εκατομμύρια δολάρια. Σημαντικό μέρος της ταινίας The Wolf of Wall Street, μάλιστα, είχε γυριστεί στην περιοχή.
Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η έντονη παρουσία ανδρών ασφαλείας στο εστιατόριο δεν αφορούσε τον Ντι Κάπριο, αλλά τον Μπλέικμαν, ο οποίος συνοδευόταν από πέντε άτομα ασφαλείας. Μάλιστα, κάποιος αστειεύτηκε λέγοντας ότι, αν και η πρώτη σύζυγος του Μπλέικμαν είναι πλέον παντρεμένη με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, στο Rao’s εκείνο το βράδυ δεν ακούστηκε ούτε ένα τραγούδι των Beatles — μόνο Φρανκ Σινάτρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eρωτήματα για την κατάσταση της υγείας του προκαλούν οι εικόνες από το Νταβός
Ρυθμιζόμενα ενοίκια, πολεοδομικό μονοπώλιο και είκοσι χρόνια αναμονής για ένα ενοίκιο στη Στοκχόλμη
Συγκλονίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο οι αποκαλύψεις
Η κρίση της Γροιλανδίας λειτούργησε ως καταλύτης για μια ιστορική στροφή στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ
Βερολίνο και Ρώμη αναζητούν κοινό ευρωπαϊκό βηματισμό απέναντι σε ΗΠΑ, δασμούς και εσωτερικές διαφωνίες
Επιφυλακτικοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες
«Μαρκ, να θυμάσαι ότι ο Καναδάς ζει χάρη στις ΗΠΑ», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
«Τι έπρεπε να κάνουν; Να αφήσουν ένα παιδί πέντε ετών να πεθάνει από το κρύο;» διερωτήθηκε
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πώς από ένα ταψάκι κέικ έγινε ένα από τα διασημότερα παιχνίδια στον κόσμο
Η άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έχει ενταχθεί είναι η Ουγγαρία
Ειρωνεία στα social media μετά την παραδοχή του Τσέχου πρωθυπουργού για ακριβή υδρόγειο και γεωπολιτικά σχόλια
Μελέτη της Greenpeace αποκαλύπτει ακραία συγκέντρωση αγροτικών επιδοτήσεων σε έξι χώρες της ΕΕ
Γροιλανδία: «Κόκκινη γραμμή» η κυριαρχία – Άγνοια για όσα συζήτησαν Τραμπ και Ρούτε
Ο πρόεδρος αμφισβητεί τη μεθοδολογία της Times–Siena και μιλά για «εγκληματικές» δημοσκοπήσεις
Γονείς ζήτησαν την απαγόρευσή του από σχολικές βιβλιοθήκες
«Μικροπράγματα» οι καταγγελίες, λέει η υπεράσπιση
Καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Harry σε Σικελία και Καλαβρία, εκτεταμένες ζημιές από την κακοκαιρία στον ιταλικό Νότο
Αγωγή 5 δισ. δολαρίων κατά της μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.