- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων: «Σύντομα το Ισραήλ δεν θα είναι κατοικήσιμο», προειδοποιεί η Τεχεράνη
Σειρήνες ήχησαν σε Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ
Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων: «Σύντομα το Ισραήλ δεν θα είναι κατοικήσιμο», προειδοποιεί η Τεχεράνη
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε νέο κύμα ιρανικών επιθέσεων. Συγκεκριμένα, εκτοξεύτηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι προς το Ισραήλ, ενώ το Ιράν ανακοίνωσε ότι έχουν ενεργοποιηθεί συστήματα αεράμυνας στην Τεχεράνη.
Σειρήνες ήχησαν σε Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ, καθώς το Iron Dome αναχαίτισε τους εισερχόμενους πυραύλους.
Oι άνθρωποι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν να εγκαταλείψουν τα καταφύγια στα οποία είχαν συγκεντρωθεί.
Η αστυνομία του Ισραήλ αναφέρει ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν αναφορές ότι ένας από τους οικισμούς στη Χάιφα δέχθηκε ισχυρό πλήγμα.
Αναφέρει ότι τουλάχιστον τέσσερις είναι οι τραυματίες από την ιρανική αυτή επίθεση στη Χάιφα.
Πλάνα και εικόνες από τη Χάιφα δείχνουν πυκνές στήλες καπνού να υψώνονται στον νυχτερινό ουρανό πάνω από την πόλη.
«Ζητάμε από το κοινό να μείνει μακριά από τα σημεία συντριβής και να υπακούει στις οδηγίες της αστυνομίας στο έδαφος», προσθέτει η αστυνομία του Ισραήλ.
Περιοχές του Ισραήλ «επλήγησαν» μετά την νέα ομοβροντία πυραύλων που εκτόξευσε σήμερα το βράδυ το Ιράν, τόνισε ο ισραηλινός στρατός, με πυροσβεστικές δυνάμεις να αναφέρουν ένα «άμεσο πλήγμα σε κτίριο κατοικιών» στις ακτές της Μεσογείου, τρίτη μέρα της έναρξης της σύρραξης Ισραήλ-Ιράν.
«Η κλίμακα της καταστροφικής απάντησης των γενναίων Ιρανών μαχητών αναμφίβολα θα καλύψει όλα τα μέρη των κατεχόμενων εδαφών (Ισραήλ)», δήλωσε ο συνταγματάρχης Ρεζά Σαγιάντ, εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων.
«Φύγετε από τα κατεχόμενα εδάφη γιατί σίγουρα δεν θα είναι πλέον κατοικήσιμα στο μέλλον» και τα καταφύγια «δεν θα εγγυώνται την ασφάλεια», τόνισε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.