- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΗΠΑ: Συνελήφθη 23χρονος που ήθελε να παντρευτεί την εγγονή του Τραμπ
Η 18χρονη Κάι Τραμπ τελειώνει το Λύκειο και θέλει να γίνει επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ
Ο Άντονι Τόμας Ρέγιες ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε σκοπό να ζητήσει από την εγγονή του Τραμπ να τον παντρευτεί
Συνελήφθη 23χρονος που επιχείρησε να εισβάλει στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο, λέγοντας πως ήθελε να «διαδώσει το ευαγγέλιο» στον Αμερικανό πρόεδρο και να παντρευτεί την 18χρονη εγγονή του, Κάι.
Ο Άντονι Τόμας Ρέγιες αρχικά κατηγορήθηκε από τις Αρχές για παράνομη είσοδο, αν και είναι πιθανό να ακολουθήσουν και ομοσπονδιακές κατηγορίες. Ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον τη στιγμή του συμβάντος. «Ο πρόεδρος είναι ενήμερος για το συμβάν», δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου στην εφημερίδα.
Ο Ρέγιες ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είχε σκαρφαλώσει στον τοίχο που περιβάλλει την έπαυλη στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Σύμφωνα με την New York Post, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο 23χρονος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να μπει στο σπίτι, ενώ η πρώτη ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στο Μαρ α Λάγκο υπάρχουν αρκετές πινακίδες που προειδοποιούν τους ανθρώπους να μην εισέρχονται παράνομα ενώ για την είσοδο στο κτήμα απαιτείται εξονυχιστικός έλεγχος. Τη στιγμή που ο 23χρονος σκαρφάλωσε στον τοίχο δεν υπήρχαν επισκέπτες ενώ τον εντόπισαν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.
Η 18χρονη Κάι τελειώνει το Λύκειο και θέλει να γίνει επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ. Η Κάι βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στις ΗΠΑ στο περυσινό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών όπου εκφώνησε ομιλία επαινώντας τον παππού της, Ντόναλντ Τραμπ, πριν την επίσημη υποψηφιότητά του για την προεδρία.
«Για μένα, είναι απλά ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει γλυκά και αναψυκτικά όταν δεν μας βλέπουν οι γονείς μας, πάντα θέλει να μάθει πώς πάμε στο σχολείο», είχε πει η μεγαλύτερη από τα 11 εγγόνια του Τραμπ στην ομιλία της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.