- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Σήκω, πάμε να τον σκοτώσουμε» - Πώς ο Diddy σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Kid Cudi
Η κατάθεση της Κάπρικορν Κλαρκ, πρώην διευθύντριας μάρκετινγκ της Bad Boy Entertainment και στενής συνεργάτιδας του
«Σήκω, πάμε να τον σκοτώσουμε» - Πώς ο Diddy σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Kid Cudi - Η κατάθεση της Κάπρικορν Κλαρκ, πρώην διευθύντριας μάρκετινγκ της Bad Boy Entertainment και στενής συνεργάτιδας του
Μία από τις πρώην συνεργάτιδες του Σον "Diddy" Κομπς κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο γνωστός μουσικός παραγωγός την απήγαγε υπό την απειλή όπλου και στη συνέχεια εισέβαλε στο σπίτι του ράπερ Kid Cudi, με σκοπό — όπως ισχυρίζεται — να σκοτώσει τον αντίζηλό του.
Η Κάπρικορν Κλαρκ, πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ της Bad Boy Entertainment και στενή συνεργάτιδα του Diddy για περισσότερα από δέκα χρόνια, δήλωσε πως το 2011 εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο διαμέρισμά της, κρατώντας όπλο, και την ανάγκασε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του Kid Cudi, όταν έμαθε πως ο τελευταίος διατηρούσε σχέση με την πρώην σύντροφό του, Κάσι Βεντούρα. «Ντύσου, πάμε να τον σκοτώσουμε», θυμάται να της λέει. Όταν έφτασαν, εκείνος και ο φρουρός του μπήκαν στο σπίτι, ενώ η ίδια τηλεφώνησε στην Κάσι για να την ειδοποιήσει. Οργισμένος όταν την έπιασε στο τηλέφωνο, ο Κομπς φέρεται να έφυγε απότομα καθώς ο Kid Cudi επέστρεφε στην οικία του. Αργότερα, όπως κατέθεσε η Κλαρκ, της είπε ότι δεν θα την άφηνε ελεύθερη μέχρι να πείσει τον Cudi πως ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την εισβολή ή με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, που είχε σημειωθεί με βόμβα μολότοφ. «Αν δεν τον πείσετε, θα σας σκοτώσω όλους», φέρεται να είπε.
Η Κλαρκ μίλησε και για τις δύσκολες συνθήκες συνεργασίας της με τον Diddy, αναφέροντας πως από την πρώτη κιόλας μέρα δουλειάς την είχε απειλήσει πως θα την σκότωνε λόγω της προηγούμενης επαγγελματικής της σχέσης με άλλους καλλιτέχνες. Παρ’ όλα αυτά, όπως δήλωσε, ένιωθε και προστατευμένη και ήθελε να παραμείνει κοντά του, παρά το χάος που περιέβαλλε τη συνεργασία τους. Ο Κομπς, που αρνείται τις κατηγορίες, δικάζεται για σοβαρές ομοσπονδιακές υποθέσεις, ανάμεσά τους εκβιασμό, διακίνηση ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση και προώθηση στην πορνεία — κατηγορίες που ενδέχεται να του επιφέρουν ισόβια κάθειρξη. Παράλληλα, αντιμετωπίζει και σειρά αστικών αγωγών με αντίστοιχες κατηγορίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.