- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση Έλον Μάσκ στον Μπιλ Γκέιτς: Είναι ένας τεράστιος ψεύτης
Αιχμές προς τον ιδιοκτήτη της Microsoft για σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν
Στη λάθος πλευρά της ιστορίας όσοι με απειλούν, λέει ο Μασκ - Επίθεση στον Μπιλ Γκέιτς: «Είναι ένας τεράστιος ψεύτης»
Ο Έλον Μασκ,καταγγέλλοντας «μαζική βία» κατά των εταιρειών του και του ίδιου προσωπικά, επιτέθηκε στον Μπιλ Γκέιτς, χαρακτηρίζοντάς τον «τεράστιο ψεύτη».
Ο Έλον Μασκ, σε τοποθέτησή του στο Qatar Economic Forum του Bloomberg, υποστήριξε ότι ο Γκέιτς δεν έχει κανένα ηθικό έρεισμα να μιλά για την ευημερία των παιδιών, αφήνοντας αιχμές για τις φερόμενες σχέσεις του με τον Τζέφρι Έπσταϊν. «Δεν θα τον άφηνα να προσέχει τα παιδιά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε πόσο συχνά μιλάει με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν είπε ότι του έχει μιλήσει μόνο μία φορά, σε βιντεοκλήση πριν από πέντε χρόνια.
Σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του, χωρίς ωστόσο να έχει βλάψει κανέναν, όπως είπε. Ζήτησε να υπάρξουν συνέπειες για όσους επιτέθηκαν στον ίδιο και τις επιχειρήσεις του, αναφέροντας μάλιστα ότι «κάποιοι θα πάνε φυλακή και το αξίζουν». «Βρίσκονται στη λάθος πλευρά της ιστορίας» δήλωσε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι αυτό είναι «κακό από μόνο του».
Παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική του εμπλοκή, ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. «Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω», υποστήριξε με έμφαση, εξηγώντας ότι πήρε προσωπικά τις επιθέσεις κατά της Tesla.
Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει CEO της Tesla σε πέντε χρόνια, απάντησε θετικά: «Ναι, έκτος αν πεθάνω» είπε χαρακτηριστικά.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δήλωσε επίσης πως δεν προβλέπει ότι η SpaceX θα εμπλακεί στην παραγωγή όπλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέμβαση Φόλκερ Τουρκ στη Γενεύη - Ανησυχία για τις μαζικές απελάσεις της ICE
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας
Από την οθωμανική αυτοκρατορία στο σήμερα, η ιστορία ενός οράματος που δεν κατάφερε να ενώσει τον αραβικό κόσμο
Γιατί κάποιοι κάνουν λόγο για «τεράστιο χτύπημα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ»
«Προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή των Αμερικανών από τα προβλήματα»
Πώς διαβάζει η Ευρώπη τα αποτελέσματα
«Οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι η εποχή των αναλογικών αντιποίνων παρήλθε», προειδοποίησε ο Μοχαμάντ Μπαγέρ Γαλιμπάφ
Αεροσκάφος cargo της Amazon βγήκε εκτός διαδρόμου και συγκρούστηκε με οχήματα
Από τη ματωμένη Ουκρανία πηγαίνουμε στην αμήχανη Γερμανία, από ένα οργισμένο ηφαίστειο στη Βενετία, και από το πρώτο foldable iPhone στο GPT-6 Astra και σε μια σημαντική καρδιολογική χρήση τής ΑΙ
«Οποιοδήποτε πλοίο εισέρχεται σε αυτή τη νέα ζώνη θα τίθεται σε λίστα κυρώσεων»
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
«Ελπίζουμε ειλικρινά να καταλήξουμε σε συμφωνίες με τους Αμερικανούς εταίρους μας» σημείωσε ο Ουκρανός πρόεδρος
Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση
Τι μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ
«Δεν τις αναγνώρισε η μητέρα τους όταν τις είδε», λέει ο ξάδελφός τους
Εντείνονται οι προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου - Τριήμερη εκεχειρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.