- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ χλευάζει τη Τζιλ Μπάιντεν μετά τη διάγνωση καρκίνου του συζύγου της
Ο Ντον Τζούνιορ ανέφερε λανθασμένα ότι ο καρκίνος του είναι στο στάδιο 5
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ χλευάζει τη Τζιλ Μπάιντεν για τον Τζο Μπάιντεν
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ επιτέθηκε στην οικογένεια του Τζο Μπάιντεν, ενώ ο πρώην πρόεδρος μάχεται με μια «επιθετική» μορφή καρκίνου του προστάτη.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του γραφείου του Τζο, την Κυριακή 18 Μαΐου, ότι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια την Παρασκευή 16 Μαΐου, ο Τραμπ Τζούνιορ δημοσίευσε ένα post στο X που φαινόταν να υπονοεί ότι οι πιο κοντινοί του είτε είχαν παραβλέψει είτε είχαν κρύψει την ασθένειά του.
«Αυτό που θέλω να μάθω είναι πώς η Δρ Τζιλ Μπάιντεν δεν διέγνωσε μεταστατικό καρκίνο στο στάδιο 5 ή μήπως πρόκειται για άλλη μια συγκάλυψη;» έγραψε ο 47χρονος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Όταν ένας χρήστης σχολίασε την ανάρτησή του, «Αυτή είναι μια προσπάθεια να συγκαλυφθεί το γεγονός ότι ο Τζο διοικούσε τη χώρα ως φυτό», ο Ντον Τζούνιορ απάντησε: «Χωρίς αμφιβολία».
Ο Ντον Τζούνιορ ανέφερε λανθασμένα ότι ο καρκίνος του είναι στο στάδιο 5. Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, ο Τζο έχει διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη στο στάδιο 4, ο οποίος έχει εξαπλωθεί στα οστά του.
Ο Ντον Τζούνιορ επιβεβαίωσε τη συνωμοσιολογική του θεωρία τη Δευτέρα 19 Μαΐου, σε ένα μακρύτερο μήνυμα που δημοσίευσε στο X, στο οποίο επέκρινε επίσης τις διανοητικές ικανότητες του πρώην προέδρου.
«Ο Τζο λέει ότι είχε καρκίνο πριν από 2 χρόνια και όλοι είπαν ότι ήταν γκάφα. Όταν ήταν σαφές ότι είχε άνοια, όλοι έλεγαν ότι ήταν διαυγής. Τώρα που δεν είναι πλέον χρήσιμος, όλοι είναι σοκαρισμένοι που δεν το πρόσεξαν», έγραψε. «Όλοι συμμετείχαν στην συγκάλυψη! Ποιος διοικούσε τη χώρα; Χρειαζόμαστε λογοδοσία!»
Ο πρόεδρος Τραμπ μοιράστηκε επίσης μια δήλωση μετά τη διάγνωση του καρκίνου του Τζο Μπάιντεν, εκφράζοντας τις ευχές του για την οικογένεια Μπάιντεν στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Truth Social.
«Η Μελάνια και εγώ λυπούμαστε για την πρόσφατη διάγνωση του Τζο Μπάιντεν», έγραψε ο πρόεδρος. «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Τζιλ και την οικογένεια και ευχόμαστε στον Τζο γρήγορη και επιτυχή ανάρρωση».
Καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές του 2024, ο ίδιος και οι συνεργάτες του αμφισβήτησαν συχνά την ψυχική υγεία του Τζο Μπάιντεν, παρουσιάζοντάς τον ως αδύναμο και ανίκανο να ανταποκριθεί στις ευθύνες του.
Λίγες μέρες μετά τη διάγνωση, ο Μπάιντεν δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Τζιλ Μπάιιντεν στο X και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του.
«Ο καρκίνος μας αγγίζει όλους. Όπως πολλοί από εσάς, η Τζιλ και εγώ έχουμε μάθει ότι είμαστε πιο δυνατοί στα σημεία που μας έχουν σπάσει. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε με την αγάπη και την υποστήριξή σας», έγραψε στις 19 Μαΐου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.