- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναικοκτονία 16χρονης στην Πολωνία: Στο πλευρό του γιου της η μητέρα του 17χρονου
Η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό στην Κατερίνη
Σοκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα του 17χρονου Πολωνού
Στην Κατερίνη εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 17χρονος από την Πολωνία, ο οποίος κατηγορείται για γυναικοκτονία που φέρεται να διέπραξε στην πατρίδα του.
Ο συλληφθείς ανήλικος έφτασε στην Ελλάδα λίγες ημέρες μετά τη φρικτή δολοφονία 16χρονης συμπατριώτισσάς του, συμμετέχοντας σε οργανωμένη σχολική εκδρομή.
Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, ο νεαρός κατηγορείται ότι οδήγησε το ανήλικο θύμα σε ξυλουργείο, όπου τη δολοφόνησε με αλλεπάλληλα χτυπήματα, πιθανόν με τσεκούρι ή σφυρί. Κατόπιν φέρεται να περιέλουσε το σώμα της με άγνωστη χημική ουσία και να προσπάθησε να εξαφανίσει τη σορό, πετώντας την σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων.
«Αν τσακωθώ, θα επιστρέψω στο σπίτι σε 5 λεπτά. Αν πάνε όλα καλά, θα λείψω το πολύ μισή ώρα». Αυτά, φέρεται να ήταν τα τελευταία λόγια της 16χρονης Μάγια στους συγγενείς της, προτού εξαφανιστεί στις 23 Απριλίου σε πόλη της βορειοανατολικής Πολωνίας.
Πολωνία: Η μητέρα του 17χρονου δράστη τον υπερασπίζεται δημόσια
Δημόσια υπεράσπιση του γιου της επέλεξε να κάνει η μητέρα του 17χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 16χρονης Μάγια, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα «ευαίσθητο και παρεξηγημένο παιδί».
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του ανήλικου ανέφερε:
«Ο γιος μου είχε πάντα καλούς βαθμούς και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ήταν ευάλωτος και πληγωνόταν από τη συμπεριφορά των συνομηλίκων του. Ξέρω ότι είχε έναν καβγά με τη Μάγια, αλλά δεν ξέρω αν τη σκότωσε. Το να είναι κάποιος ύποπτος δεν σημαίνει πως είναι ένοχος. Για μένα, θα είναι πάντα το πιο αγαπημένο μου παιδί».
Ο 17χρονος Μπαρτλομιέι δεν έχει ακόμα ανακριθεί από τις Αρχές. Ωστόσο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το υλικό από κάμερες ασφαλείας και τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα δείχνουν πως ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε τη Μάγια ζωντανή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά» είπε χαρακτηριστικά
Το 90% των ιρανικών εξαγωγών πετρελαίου περνά από εκεί
Πανηγύρι με τις φωτογραφίες του ζευγαριού
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή από τις 28 Φεβρουαρίου
Τουλάχιστον δέκα τάνκερ έχουν γίνει στόχος ή έχουν αναφέρει επίθεση από την αρχή της σύρραξης
Στάθηκε τυχερός που επέζησε από την επίθεση της 28ης Φεβρουαρίου λέει ο πρέσβης του Ιράν στην Κύπρο
Το νέο εργαλείο αποκαλείται HODIO - ένα ακρωνύμιο στα ισπανικά για το «Αποτύπωμα Μίσους και Πόλωσης»
Όταν η επιθυμία για ανατροπή γίνεται εφιάλτης
Το πέρασμα είναι αρκετά βαθύ ώστε να το διασχίζουν τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια αργού πετρελαίου στον κόσμο
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ασταθής
Πώς ο πόλεμος στο Ιράν και η κρίση στη Μέση Ανατολή μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της Μόσχας
«Όσοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»
Συμφωνία, εκεχειρία, εξέγερση ή αποχώρηση των ΗΠΑ
Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Μεσσίνα της Σικελίας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Οι πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του προκαλούν μαζικές ακυρώσεις συνεργασιών
Περίπου 635 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται η περιουσία του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.