- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κόρη της Ζιζέλ Πελικό μηνύει τον πατέρα της για βιασμό - Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του
Γιατί δηλώνει απογοητευμένη από τη μητέρα της
Η κόρη της Ζιζέλ Πελικό μηνύει τον πατέρα της για βιασμό - Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του
Ένα ακόμα σκοτεινό σημείο στην ανατριχιαστική υπόθεση της οικογένειας Πελικό και των βιασμών της ναρκωμένης Ζιζέλ που συγκλόνισε τους προηγούμενους μήνες όχι μόνο τη Γαλλία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο αφορά την 46χρονη κόρη της, Καρολίν Νταριάν.
Η 46χρονη ισχυρίζεται ότι υπήρξε και η ίδια θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του. Μάλιστα η κόρη της γυναίκας – σύμβολο στη Γαλλία, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική κακοποίηση και οι βιασμοί συνέβησαν σε μια περίοδο που ενδέχεται να διήρκεσε 10 χρόνια, από το 2010 έως το 2020, ενώ βρισκόταν υπό χημική υποταγή, δηλαδή αφού πρώτα ναρκώθηκε όπως ακριβώς και η μητέρα της Ζιζέλ Πελικό.
Οι ισχυρισμοί της επικεντρώνονται σε δύο φωτογραφίες που τράβηξε ο Πελικό και βρέθηκαν στον υπολογιστή του. Πρόκειται για δύο φωτογραφίες της Καρολίν ξαπλωμένης με εσώρουχα, που δεν της ανήκουν, και έμοιαζε αναίσθητη. Οι αναλύσεις έδειξαν ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε διαφορετικά μέρη, μία εκ των οποίων στο σπίτι των γονιών της στην περιοχή του Παρισιού.
Η δικηγόρος της σημειώνει ότι η Καρολίν φωτογραφήθηκε στην ίδια στάση με τη μητέρα της, λίγο πριν από τους βιασμούς της από δεκάδες αγνώστους που καλούσε στο σπίτι τους ο άντρας της. Επίσης, εντοπίστηκαν αρχεία με κολάζ φωτογραφιών της Καρολίν και της μητέρας της, Ζιζέλ Πελικό, καθώς και αρχεία με σοκαριστικά ονόματα, όπως «η κόρη μου γυμνή στις 9 Ιουλίου 2020» και «μητέρα/κόρη κολάζ από μπροστά».
Επιπλέον, στα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά αρχεία, βρέθηκαν συνομιλίες στο Skype με ανώνυμο χρήστη του διαδικτύου, όπου ο Ντομινίκ Πελικό φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της κόρης του.
«Αυτές οι δύο φωτογραφίες με έριξαν κάτω... Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες», έγραψε. «Ξέρω ότι με νάρκωσε και με κακοποίησε ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω».
Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά ή βίασε την κόρη του κατά τη διάρκεια της δίκης.
Απογοητευμένη από την Ζιζέλ Πελικό η κόρη της
Η Νταριάν στο νέο αυτοβιογραφικό βιβλίο της, «So That We May Remember», που μόλις κυκλοφόρησε, δήλωσε απογοητευμένη από τη μητέρα της, αναφέροντας ότι η Ζιζέλ δεν πιστεύει ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Πελικό. Χαρακτηρίζει μάλιστα την απροθυμία της να την πιστέψει ως ένα «σημείο χωρίς επιστροφή» στη σχέση τους. «Η σιωπή της λέει πολλά. Νόμιζα ότι ήμασταν μια ενωμένη και σφιχτοδεμένη ομάδα… Αλλά αυτή η αδιάλλακτη πραγματικότητα με χτύπησε σαν χαστούκι: Η μητέρα μου δεν θέλει να με πιστέψει ή να με ακούσει» γράφει η 46χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα πάντως με τους Times, ψυχολόγοι προειδοποίησαν την Νταριάν ότι η σχέση της με τη μητέρα της είναι απίθανο να επιβιώσει από τη δίκη.
«Παρ' όλα αυτά είχα μια παρατεταμένη ελπίδα. Ήμουν η μοναχοκόρη της. Δεν μπορούσε να αφήσει το χέρι μου και ειδικά όχι σε αυτή τη δικαστική αίθουσα. Αλλά είμαι αναγκασμένη να αποδεχτώ ότι έτσι έχουν τα πράγματα», αναφέρεται στο βιβλίο.
Η Ντάριαν έγραψε ότι αισθάνεται ότι είναι το «ξεχασμένο» θύμα της δίκης και ότι έχει μείνει με «αυτό το αβυσσαλέο κενό, αυτή την αδικία που με συνθλίβει, αυτό το ιλιγγιώδες αίσθημα πόνου».
Πηγή: Independent
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενώ ο Τζέι Ντι Βανς δηλώνει ικανοποιημένος από την πρόοδο των συνομιλιών στην Ελβετία
Ο μικρός – και στο παρελθόν εξόχως προβληματικός – γιος του Τζο Μπάιντεν εξελίσσεται σε ένα νέο comeback kid, διαταράσσοντας τις εσωκομματικές και μη ισορροπίες
Διπλωματικός μαραθώνιος εν μέσω ισχυρισμών περί νέου αποκλεισμού της κρίσιμης θαλάσσιας διόδου
Ο Αμερικανός πρόεδρος περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πώς κατέρρευσε η «ειδική σχέση» Ρώμης και Λευκού Οίκου
Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μετά τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί η πρόσφατη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Ο Ματάν Γκρίνμπεργκ της startup Factory επένδυσε στην ποιότητα του ύπνου του προσωπικού του
Η κυβέρνηση Αλμπανέζι δεσμεύεται να αναχαιτίσει την εξάπλωση του H5N1 μετά τον εντοπισμό μολυσμένου θαλάσσιου πτηνού
Δύο βαγόνια του συρμού κατέληξαν στο οδόστρωμα από ύψος πέντε μέτρων
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί δριμεία κριτική για το κόστος της σύγκρουσης
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το υπερπολυτελές Boeing 747-8, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Το περιστατικό έφερε ξανά στο προσκήνιο το φαινόμενο «King Tide» ή «βασιλική παλίρροια»
Εντάσεις στη σχέση των δύο χωρών με αφορμή την κοινή ιστορία τους
Αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια κάθειρξη
Αιτία του εκτροχιασμού φέρεται να είναι μία βλάβη στον μηχανισμό αλλαγής τροχιάς
Αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.