- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Diddy: Αγωγή στο NBC για το ντοκιμαντέρ «Rise of a Bad Boy» που τον παρουσιάζει ως «τέρας»
Ο ράπερ κατηγορείται για σωρεία εγκλημάτων
Diddy: Αγωγή στο NBC για το ντοκιμαντέρ «Rise of a Bad Boy» που τον παρουσιάζει ως «τέρας»
Πριν από ένα μήνα, η Peacock παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ για τα φερόμενα εγκλήματα του Σον«Diddy» Κομπς με τίτλο «Diddy: Rise Of A Bad Boy».
Τώρα ο Diddy, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος εν αναμονή της δίκης του, μήνυσε το NBC και το Peacock για δυσφήμιση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η μήνυση υποστηρίζει ότι το «Rise Of A Bad Boy» «κακόβουλα προωθεί το ανισόρροπο αφήγημα ότι ο Diddy είναι κατά συρροή δολοφόνος», αναφέρει το Rolling Stone. Το έγγραφο υποστηρίζει επίσης ότι το ντοκιμαντέρ «αβάσιμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο είναι ένα «τέρας και μια ενσάρκωση του Εωσφόρου με πολλές ομοιότητες με τον Τζέφρι Έπσταιν».
Υπόθεση Diddy:«Με βίασε με το τηλεκοντρόλ»
Στo ντοκιμαντέρ μια καταγγέλλουσα εμφανίζεται μόνο με το μικρό της όνομα (Ashley) και μαζί με τον δικηγόρο της αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε εκείνη, τον Diddy και την ομάδα συνεργατών του πίσω στο 2018.
Η Ashley, η οποία μήνυσε τον Combs τον Οκτώβριο του 2024 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η επίθεση που δέχθηκε από τον μουσικό παραγωγό και την ομάδα συνεργατών του «άλλαξε για πάντα την πορεία της ζωής της».
Μέσα σε λυγμούς και συγκλονιστικές αφηγήσεις η γυναίκα εξηγεί ότι άλλαξε τα πάντα και ότι από τότε ζει στον φόβο και την απομόνωση. «Δεν εμπιστεύομαι κανέναν πια, απομονώθηκα και έγινε απίστευτα μοναχική».
Στην κατάθεσή της τον Οκτώβριο, η Ashley ισχυρίστηκε ότι ο Combs την «βίασε ομαδικά» και προκειμένου να την εκδικηθεί, επειδή εκείνη σε κάποια φάση της ζωής της και συνομιλώντας με έναν φίλο του είχε συνδέσει το όνομα του ράπερ με τη δολοφονία του Τούπακ Σακούρ. Όπως αναφέρει κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ γνώρισε έναν από τους φίλους του Diddy σε ένα μπαρ στις αρχές του 2018 και άρχισαν να μιλούν για τον μεγιστάνα της μουσικής, ο οποίος δεν την «εντυπωσίασε».
Ο φίλος φέρεται να έκανε FaceTime στον Combs και εκείνη μοιράστηκε τις απόψεις της για τη δολοφονία του Τούπακ το 1996, λέγοντάς του ότι κάποια στιγμή θα πλήρωνε γι’ αυτή του την πράξη. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον δικηγόρο της, προκύπτει ότι ο «φίλος» με τον οποίο συνομιλούσε η νεαρή γυναίκα δεν ήταν παρά ένας «κυνηγός κεφαλών» που λειτουργούσε για λογαριασμό του Diddy και του πήγαινε νεαρές γυναίκες που πίστευε είτε ότι θα του άρεσαν είτε ότι θα τον ενδιέφεραν.
Ένα μήνα μετά τη γνωριμία με τον άνδρα, φέρεται να κάλεσε την Ashley στο σπίτι του - κάτι που στην πραγματικότητα ήταν μια «παγίδα», όπως ισχυρίζεται η ίδια στη μήνυση.
Ισχυρίστηκε ότι ο Combs εμφανίστηκε στο διαμέρισμα με μερικά άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της επικεφαλής του προσωπικού του, Kristina Khorram.
Στη συνέχεια φέρεται να της έβγαλε τα ρούχα, να την περιέλουσε με μια υγρή ουσία γεμάτη ναρκωτικά και να τη βίασε με ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης. Όπως αναφέρει στη μήνυση ο ράπερ τη βίασε μαζί με άλλους δύο άνδρες, ενώ στη συνέχεια στην «παρέα» τους προσχώρησε και ένας τέταρτος. Η Khorram φέρεται επίσης να απείλησε την Ashley ότι αν ξαναμιλούσε θα φρόντιζαν να τη στείλουν «κάπου στον κόσμο, απ’ όπου πολύ δύσκολα θα μπορούσε να γυρίσει πίσω».
Ξεκινά τον Μάιο η δίκη του Σον Diddy Κομπς
Ο Diddy κρατείται αυτή τη στιγμή στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης της Νέας Υόρκης, αφού του έχει απαγορευτεί τρεις φορές να καταθέσει εγγύηση, καθώς περιμένει να δικαστεί για ομοσπονδιακές κατηγορίες, ξεχωριστά από τις δεκάδες αστικές υποθέσεις που αντιμετωπίζει.
Οι κατηγορίες αυτές, στις οποίες δήλωσε αθώος, είναι ότι «κακοποίησε, απείλησε και εξανάγκασε γυναίκες και άλλους και ηγήθηκε μιας συνωμοσίας εκβιαστών που ασχολήθηκε με την εμπορία σεξ, την καταναγκαστική εργασία, την απαγωγή, τον εμπρησμό, τη δωροδοκία και την παρακώλυση της δικαιοσύνης, μεταξύ άλλων εγκλημάτων». Η ημερομηνία έναρξης της δίκης του Σον Diddy Κομπς έχει οριστεί για τις 5 Μαΐου.
Προ ημερών ένας άνδρας που κατέθεσε στο δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης ανώνυμα ως John Doe ισχυρίστηκε ότι ο Σον Diddy Κομπς τον εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις επί σειρά ετών.
Ο άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως διασκεδαστής ενηλίκων στο Λας Βέγκας, ισχυρίζεται ότι προσλήφθηκε από τον Κομπς το 2007 για να παρουσιάσει ένα στριπ σόου και στη συνέχεια έκλεισε και άλλες φορές, που διήρκεσαν μέχρι το 2012, σε δωμάτια ξενοδοχείων και κατοικίες του Κομπς σε όλες τις ΗΠΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Συνελήφθη ο δράστης - Ερευνώνται καταγγελίες για αντι-ισλαμικά συνθήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσης ειρήνης με την Τεχεράνη
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.