- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
H Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως έχει νέα σχέση - «Έλεγα ψέματα»
Αποκαλύψεις στο τρέιλερ της 6ης σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians»
Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε πως έχει νέα σχέση - «Έλεγα ψέματα» - Οι αποκαλύψεις στο τρέιλερ της 6ης σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians»
Η Κιμ Καρντάσιαν προχωράει στην προσωπική της ζωή και σε πολλές αποκαλύψεις γι΄αυτήν στο τρέιλερ της 6ης σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians». Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του άντρα, όμως σημείωσε πως θα «κάνει λίγο χώρο για εκείνον στην ντουλάπα της».
«Θα φτιάξω μια ολόκληρη ντουλάπα γι’ αυτόν», ακούγεται να λέει στην μητέρα της, Κρις Τζένερ, με εκείνη να της απαντά: «Πρέπει να σου αρέσει πολύ». «Θα είναι χαρούμενος», λέει η Κιμ.
Όπως είπε η ίδια, δεν είχε πρόθεση να μείνει ελεύθερη, αφού «χρειάζεται αγάπη και φροντίδα». Αναφέρει μάλιστα, πως όσοι πίστεψαν το αντίθετο, μάλλον δεν την γνωρίζουν καλά. «Έλεγα πως είχα την πρόθεση να μείνω ελεύθερη, αλλά σας έλεγα εντελώς ψέματα. Δεν θέλω να βγαίνω και δεν θέλω αγάπη και προσοχή; Δεν νομίζω ότι με ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά η Κιμ Καρντάσιαν.
Μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ το 2021, έπειτα από έξι χρόνια γάμου, η Κιμ Καρντάσιαν είχε σχέση για εννέα μήνες με τον κωμικό Pete Davidson το 2022. Ο Pete εμφανίστηκε στη 2η σεζόν της σειράς, όπου η Kim περιέγραψε πώς ξεκίνησε η σχέση τους όταν συνεργάστηκαν στο Saturday Night Live τον Οκτώβριο του 2021.
Kim Kardashian teases secret relationship with mystery man in dramatic ‘Kardashians’ trailer: ‘I was fully lying’ https://t.co/Qi0ilCrhbf pic.twitter.com/3eIOXqiDAa
— Page Six (@PageSix) January 17, 2025
Τον Μάιο του 2023, σε εμφάνισή της στο podcast On Purpose with Jay Shetty, η Κιμ περιέγραψε τον εαυτό της ως μια αθεράπευτα ρομαντική ψυχή, που θέλει να μοιράζεται τη ζωή της με κάποιον ιδιαίτερο.
«Θα είμαι πάντα αθεράπευτα ρομαντική και θα θέλω να είμαι ερωτευμένη. Μου αρέσει να δημιουργώ μια ζωή με κάποιον. Αλλά θα το πάρω αργά, ειδικά όταν έχεις παιδιά και πρέπει να είσαι προσεκτική με τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου», είπε.
Παρότι ήθελε να βρει έναν σύντροφο, η Κιμ δήλωνε ότι δεν χρειάζεται κάποιον για να είναι ευτυχισμένη. «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Τα παιδιά μου με κάνουν ευτυχισμένη, η οικογένειά μου, η ζωή μου. Οι εμπειρίες μου με κάνουν χαρούμενη», ανέφερε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρενέβη προσωπικά
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.