- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αργεντινή: Αποπειράθηκε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς την 28 φορές
«Ήθελε να με σκοτώσει σαν ζώο»
Αργεντινή: Αποπειράθηκε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς την 28 φορές - «Ήθελε να με σκοτώσει σαν ζώο»
Σκληρές εικόνες κατέγραψε το κύκλωμα παρακολούθησης σε πιτσαρία της Αργεντινής, όπου καταγράφηκε η απόπειρα δολοφονίας μιας 45χρονης γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της.
Ο 41χρονος Σέρχιο Σάρια εισέβαλε στην πιτσαρία όπου εργαζόταν η 45χρονη πρώην σύζυγός του, Ντέμπορα, μαζί με τον νέο της σύντροφο, στη συνοικία Núñez του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή και εξαπέλυσε επίθεση με μαχαίρι εναντίον τους, προτού στρέψει το μαχαίρι προς τον εαυτό του.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η 45χρονη γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα από την επίθεση, ωστόσο, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και να περιγράψει τον εφιάλτη που βίωσε: «Ήθελε να με σκοτώσει σαν ζώο», σχολίασε και πρόσθεσε: «Όλες οι μαχαιριές που έχω είναι στα πλευρά, στον λαιμό, στο πρόσωπο και σε ένα μάτι. Ήταν τρομερό, τρομακτικό». Η 45χρονη ήταν παντρεμένη με τον 41χρονο για 23 χρόνια και όπως λέει, «ήταν συχνά βίαιος».
Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δείχνει τον Σάρια να πηδάει πάνω από τον πάγκο που οδηγούσε στην κουζίνα και να επιτίθεται με μανία στην πρώην σύζυγό του. Ο νέος σύντροφος της Ντέμπορα, μαζί με έναν άλλον συνάδελφό τους, προσπάθησαν να παρέμβουν, ρίχνοντας αντικείμενα προς τον Σάρια σε μια προσπάθεια να τον σταματήσουν. Η Ντέμπορα κατάφερε να σηκωθεί και να φύγει από το κατάστημα, ενώ ο Σάρια, αφού έβγαλε το μπουφάν του, μαχαίρωσε επανειλημμένα τον εαυτό του στον λαιμό λίγο πριν φτάσει η αστυνομία.
Ο Σέρχιο Σάρια συνελήφθη και παραμένει στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ η 45χρονη γυναίκα έχει λάβει ήδη εξιτήριο. «Ευτυχώς, δεν κατάφερε να με σκοτώσει. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη βοήθεια που είχα, επειδή προσπάθησαν να τον χτυπήσουν, να τον απομακρύνουν από μένα. Ήταν όμως εξαγριωμένος», ανέφερε.
🤯 AMIGO DE PANELISTA DE SIN FILTROS APUÑALÓ 30 VECES A SU EX PAREJA ANOCHE EN ARGENTINA.
— Tiempos Convulsos 🍉 (@aquiradiomoscu) November 21, 2024
Sergio Sarriá, amigo de Emmanuel Dannann atacó a su ex pareja anoche en una pizzería en el barrio de San Justo.
👉 El discurso misógino trae consecuencias. pic.twitter.com/V3EBVcka3H
Διαβάστε επίσης → 2020-2024: 123 γυναίκες σαν κι εσένα – Οι γυναικοκτονίες της τελευταίας 4ετίας
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Αντιμετωπίζουν 59 συνολικά κατηγορίες
Στο επίκεντρο η αποκάλυψη των πηγών πίσω από τα δημοσιεύματα για το Air Force One
Κατάργηση ΦΠΑ στο ρεύμα και πακέτο 340 εκατ. λιρών για την αστεγία ανακοίνωσε ο νέος πρωθυπουργός
Έπαινοι της αμερικανικής διπλωματίας για την αποτελεσματικότητα της χώρας απέναντι στην τρομοκρατία
Πότε θα ξεκινήσει το μέτρο
Σφοδρός πολέμιος του Στάρμερ - Το who is who
Καρέ καρέ τα δραματικά δευτερόλεπτα
Η Ελλάδα καλείται να προσαρμόσει τον αμυντικό της σχεδιασμό στη νέα πραγματικότητα, όπου η ισχύς μετριέται πλέον σε ετοιμότητα, τεχνολογία και αντοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.