- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλογές ΗΠΑ 2024: Βομβιστική απειλή σε κυβερνητικό κτήριο στην Πενσυλβάνια
Απειλή για βόμβα οδήγησε στην εκκένωση ενός κυβερνητικού κτιρίου στο Γουέστ Τσέστερ της Πενσιλβάνια, όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες ψηφοφορίας, δήλωσε εκλογικός αξιωματούχος το βράδυ της Τρίτης και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι εκλογές στις ΗΠΑ για το 2024.
«Υπήρξε απειλή για βόμβα στο κέντρο κυβερνητικών υπηρεσιών στο Γουέστ Τσέστερ της Πενσυλβάνια», ανέφερε ο Τζος Μάξγουελ, πρόεδρος του εκλογικού συμβουλίου της κομητείας Τσέστερ, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X. «Εκεί βρίσκονται οι υπηρεσίες ψηφοφορίας και οι ψήφοι παραδίδονται μετά τις 8 το βράδυ. Τα ψηφοδέλτια που αποστέλλονται ταχυδρομικώς ελέγχονται και καταγράφονται σε διαφορετική τοποθεσία».
Το κτήριο ερευνάται για την ώρα από εκπαιδευμένους σκύλους της αστυνομίας και θα τεθεί ξανά σε λειτουργία σύντομα αν δεν βρεθεί τίποτα, ανέφερε ο Μάξγουελ σε άλλη ανάρτηση.
Πρόκειται για μία μόνο από μια σειρά αναφερόμενων απειλών για βόμβα σε πολλές πολιτείες που βρίσκονται σε εξέλιξη την ημέρα των εκλογών. Η Τζόρτζια και η Αριζόνα ανέφεραν επίσης μη αξιόπιστες απειλές για βόμβα, με τους αξιωματούχους εκεί να λένε ότι υποψιάζονται ότι οι απειλές προέρχονται από τη Ρωσία.
ΠΗΓΗ: CNN.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.