- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ομάδα της Κάμαλα Χάρις προειδοποιεί πως ίσως χρειαστούν μέρες για το ακριβές αποτέλεσμα
Τι εκτιμούν στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών
Η ομάδα της Κάμαλα Χάρις προειδοποιεί πως ίσως χρειαστούν μέρες για το ακριβές αποτέλεσμα - Τι εκτιμούν στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών
Η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις προειδοποίησε χθες Δευτέρα πως τα οριστικά αποτελέσματα των σημερινών προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ ενδέχεται να μη γίνουν γνωστά παρά έπειτα από «ημέρες», προειδοποιώντας το στρατόπεδο του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ εναντίον κάθε προσπάθειας με σκοπό να «σπείρει την αμφιβολία και το χάος» όσον αφορά την ακεραιότητα της διαδικασίας.
Οι κάλπες θα ανοίξουν σε μερικές ώρες στο σύνολο της επικράτειας των ΗΠΑ, ωστόσο πάνω από 75 εκατομμύρια Αμερικανοί ψήφισαν επιστολικά ή σε εκλογικά κέντρα όπου τους δινόταν η δυνατότητα εκ των προτέρων, ειδικά σε επτά πολιτείες-κλειδιά που θα κρίνουν αν θα είναι η Κάμαλα Χάρις ή ο πρώην πρόεδρος που θα καταλαμβάνει στο Οβάλ Γραφείο από την 20ή Ιανουαρίου.
«Θεωρούμε ότι αυτή η κούρσα θα είναι απίστευτα αμφίρροπη, δηλαδή ότι μπορεί να μην μάθουμε τα αποτελέσματα (...) πριν από αρκετές ημέρες», πρόσθεσε.
Η ομάδα του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου, δεν σταματά να καταγγέλλει ότι ο Δημοκρατικοί επιδίδονται ήδη σε «νοθεία» και «απάτες» σε πολιτείες-κλειδιά, ενώ αυτή της Δημοκρατικής πως ο Τραμπ θα αμφισβητήσει ενδεχόμενη νίκη της κυρίας Χάρις και θα ανακηρύξει τη δική του.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε και δεν θα αφήσουμε τον Τραμπ να κακολογήσει τις εκλογές μας ή τους θεσμούς μας με τις επανειλημμένες προσπάθειές του να σπείρει το χάος και την αμφιβολία», προειδοποίησε σύμβουλος της εκστρατείας Χάρις, η Ντέινα Ρίμους.
«Παρ’ όλο τον θόρυβο που κάνουν οι Ρεπουμπλικάνοι» και το ενδεχόμενο να «καταγγείλουν νοθεία», στην πραγματικότητα είναι «πιο εύκολο και πιο ασφαλές να ψηφίσει κανείς σε κάθε πολιτεία-κλειδί μετά τις εκλογές μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε μετά το 2020», πρόσθεσε.
Ο Ντόναλντ Τραμπ ουδέποτε αναγνώρισε την ήττα του στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020 και παραμένει αντιμέτωπος με ποινικές δίκες για τις προσπάθειές του με σκοπό να ανατραπεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη πριν από τέσσερα χρόνια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ριάντ κηρύσσει ανεπιθύμητα πέντε Ιρανούς διπλωμάτες -Διορία 24 ωρών για αποχώρηση
Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και δεκάδες τραυματισμοί μετά από πτώση πυραυλικών συντριμμιών
Οι G7 καταδικάζουν τις ιρανικές επιθέσεις και ζητά άμεση αποκλιμάκωση στην περιοχή
Ο στρατηγός Ζαμίρ προειδοποιεί για βεληνεκές 4.000 χλμ και συνέχιση επιχειρήσεων σε Ιράν και Λίβανο
Έφυγε στα 81 του ο πρώην διευθυντής του FBI – Καθοριστική η έρευνά του για το 2016
Πυραυλικό πλήγμα σε ευαίσθητη πυρηνική εγκατάσταση, με τραυματίες και ένταση σε δύο μέτωπα
Τηλεφωνική επικοινωνία με Χριστοδουλίδη εν μέσω ανησυχιών για εμπλοκή των βάσεων σε επιχειρήσεις
Χωρίς δημόσια εμφάνιση ο νέος ηγέτης του Ιράν - Ερωτήματα για την υγεία του και αν ασκεί εξουσία
Με τον πόλεμο (του) στο Ιράν, ο Ντόναλντ Τραμπ χρεοκοπεί όλα όσα οι ΗΠΑ θεωρητικά πρεσβεύουν
Οι Ιταλοί ψηφίζουν για τη Δικαιοσύνη, με το αποτέλεσμα να κρίνει την πολιτική ισχύ της κυβέρνησης
Κοινή διεθνής δήλωση και στρατιωτικές εξελίξεις εν μέσω κρίσης στη ναυσιπλοΐα του Κόλπου
Ο ΔΟΑΕ κάλεσε «σε στρατιωτική αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος πυρηνικού δυστυχήματος»
«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του πολέμου»
Είχε αρχίσει από τον Μάιο του 2022 να δημοσιεύει σχόλια για υποτιθέμενα προβλήματα του Twitter
Τηλεοπτικά δίκτυα προσφέρουν «χρυσή αμοιβή» για μία συνέντευξη
Δείτε το υλικό που κυκλοφόρησε
Η 31χρονη γέννησε ένα πρόωρο μωρό που πέθανε μία ώρα αργότερα
Οι αντιφατικές δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου
Η ιστορία της μεγάλης και μοναδικής απόδρασης από τη φυλακή - φρούριο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.