- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μούχλα στους τοίχους και κρύο - Οι καταγγελίες για τα σπίτια που νοικιάζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Στο Δουκάτο της Κορνουάλης
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι καταγγελίες για τα σπίτια που νοικιάζει στο Δουκάτο της Κορνουάλης
Μούχλα, υγρασία και μη επαρκή θέρμανση φέρεται να έχουν τα ακίνητα που νοικιάζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο Δουκάτο της Κορνουάλης.
Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ένα στα επτά ενοικιαζόμενα ακίνητα, από το σύνολο των 600 περίπου του Δουκάτου, δεν πληρούν το ελάχιστο όριο ενεργειακής απόδοσης με βάση τον νόμο. Ορισμένα σπίτια δεν διαθέτουν κεντρική θέρμανση με αποτέλεσμα τον χειμώνα να προκαλείται σοβαρό πρόβλημα στους ενοικιαστές. Από το 2020 είναι παράνομο για τους ιδιοκτήτες να νοικιάζουν ακίνητα που έχουν βαθμολογία κάτω από το Ε σύμφωνα με τους κανονισμούς για τα Ελάχιστα Πρότυπα Ενεργειακής Απόδοσης χωρίς έγκυρη εξαίρεση. Οι καταγγελίες για τη στάση του πρίγκιπα Ουίλιαμ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Καταγγελίες από τους ενοίκους για τα σπίτια στο Δουκάτο της Κορνουάλης
Όπως αναφέρει η The Mirror, το τελευταίο οικονομικό έτος απέφερε κέρδη ύψους 23,6 εκατομμυρίων λιρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει φορολογηθεί για ολόκληρο το ποσό των κερδών, την ώρα ετήσιοι λογαριασμοί του διαδόχου του βρετανικού που δημοσιεύθηκαν τον Ιούλιο δεν διευκρινίζουν πόσα πλήρωσε. Η έρευνα που διεξήγαγε το δίκτυο Channel 4 σε συνεργασία με την εφημερίδα Mirror έφερε στο φως φωτογραφίες από μία γωνία ενός δωματίου, όπου το πίσω μέρος της ταπετσαρίας είναι καλυμμένο με μαύρη μούχλα. Σε ένα άλλο σπίτι, καφέ λεκέδες διακρίνονται στο ταβάνι. Ένας ένοικος, που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, ανέφερε ότι στο σπίτι του έχει μούχλα που εμφανίζεται στα έπιπλα και τα ρούχα, αλλά το Δουκάτο δεν θα μονώσει πλήρως το ακίνητο λόγω του κόστους. «Αλλά δεν θέλεις να πεις τίποτα εναντίον του ιδιοκτήτη σου, υπό το φόβο της έξωσης, θα μπορούσαν να υπάρξουν συνέπειες», δήλωσε ο ένοικος στη Mirror.
Από άλλο σπίτι απουσιάζουν μέσα για τη θέρμανση των ενοίκων, με τους πολίτες που μένουν στο ακίνητο να χρησιμοποιούν κουβέρτες για να καταπολεμήσουν το τσουχτερό κρύο. Μάλιστα, ένας ένοικος υποστηρίζει ότι δεν του επιτράπηκε να έχουν διπλά τζάμια επειδή «δεν αρέσουν στον βασιλιά Κάρολο. Όμως δεν χρειάστηκε να ζήσει αυτός εδώ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι
1,8 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν τη βασική εισοδηματική στήριξη
Οι Dauvergne εκτρέφουν περίπου 350.000 σαλιγκάρια τον χρόνο
Η επίθεση οδήγησε τελικά στον θάνατο της Ντον Στέρτζες, μητέρας τριών παιδιών
Η γραπτή δήλωσή της μετά τις κατηγορίες για διαφθορά και απάτη
Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν πριν από δύο εβδομάδες
Τι αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Sean Combs: The Reckoning
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.