Ο Τραμπ χαριτολογεί ότι θα ήθελε να μην του είχε τηλεφωνήσει ο Μπάιντεν: «Ήταν τόσο καλός μαζί μου»
Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση εναντίον του
Tραμπ: Τι λέει για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μπάιντεν
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τρίτη ότι τόσο ο πρόεδρος Μπάιντεν όσο και η αντιπρόεδρος Χάρις ήταν «τόσο καλοί» στις κλήσεις τους μετά την προφανή απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό καθιστά πιο δύσκολη την επίθεση εναντίον τους.
«Ήταν τόσο καλός μαζί μου χθες. Κατά κάποιον τρόπο εύχομαι κατά κάποιο τρόπο να μην είχε γίνει το τηλεφώνημα, γιατί αισθάνομαι λίγο - Είναι τόσο καλός. Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη και όλα αυτά», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Μίσιγκαν, αναφερόμενος στο τηλεφώνημά του με τον Μπάιντεν τη Δευτέρα.
«Το ίδιο και με την Καμάλα σήμερα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική», πρόσθεσε ο Τραμπ. «Αλλά το γεγονός είναι ότι πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να γίνονται σεβαστοί από τον αντίπαλο».
Νωρίτερα στην εκδήλωση, ο Τραμπ αναφέρθηκε στο «πολύ ωραίο τηλεφώνημα» που είχε με τη Χάρις, προκαλώντας αποδοκιμασίες από το πλήθος. «Όχι, ήταν πολύ ωραίο», είπε ο Τραμπ, ενώ το πλήθος χλεύαζε.
Ο Ράιαν Ρουθ 58 κατηγορήθηκε τη Δευτέρα για δύο εγκλήματα με όπλα, αφού φέρεται να έσπρωξε την κάννη μιας καραμπίνας μέσα από τον φράχτη κατά μήκος της περιμέτρου του γηπέδου γκολφ του Trump στο West Palm Beach στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν εκεί, με αποτέλεσμα ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας να πυροβολήσει εναντίον του.
Παρόλα αυτά, μια μέρα νωρίτερα, ο Τραμπ κατηγόρησε τη ρητορική του Μπάιντεν και της Χάρις για υποκίνηση βίας εναντίον του. Ο πρώην πρόεδρος έχει αποκαλέσει επανειλημμένα τον Μπάιντεν τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία και έχει επιτεθεί στην εξυπνάδα και το γέλιο της Χάρις, ενώ ισχυρίζεται ότι είναι μαρξίστρια που θα καταστρέψει τη χώρα.
Τόσο ο Μπάιντεν όσο και η Χάρις έχουν προειδοποιήσει ότι ο Τραμπ αποτελεί σοβαρή απειλή για τη δημοκρατία και τις ελευθερίες, όπως η πρόσβαση στην αναπαραγωγική υγεία. Και οι δύο έχουν καταδικάσει το περιστατικό της Κυριακής και την πολιτική βία γενικότερα.
Πηγή: Τhe Hill
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις τραγικές ιστορίες του δυστυχήματος
Σε ηλικία μόλις 29 ετών
Ο Γιενς-Φρέντερικ Νίλσεν προειδοποιεί για αυξημένη εγρήγορση amid δηλώσεων Τραμπ περί αμερικανικού ελέγχου
Η συμφωνία είχε κλειστεί τον Ιούλιο έπειτα από συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Οι Κούρδοι ακυρώνουν τη συμφωνία με το καθεστώς της Δαμασκού – Αποχωρούν από το αλ-Χολ, συγκρούσεις και στην Τουρκία
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η επιβολή ενός νέου τύπου αστυνομικού κράτους
Ο θρυλικός σέντερ του ΝΒΑ συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο
Στο σημείο της τραγωδίας το βασιλικό ζεύγος
Τι σημαίνει το «Nu det NUUK» που κυριαρχεί
Οι κινήσεις του από την ορκομωσία κι έπειτα, το χρονικό του φόβου και οι «τέσσερις ελευθερίες»
Γιατί φοράει γυαλιά ηλίου ο Γάλλος πρόεδρος;
Η υπόθεση της Βενεζουέλας, οι ενέργειες των ΗΠΑ και η σημασία όλων αυτών για τη χώρα μας
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ μιλά για αποικιακή κληρονομιά, ΝΑΤΟ, Ουκρανία, Ιράν και αιχμές προς Ευρώπη και ΗΠΑ
Η αυτοαποκαλούμενη «βρομερή αριστερά», η anti-woke και αντι-ελίτ
Η Κομισιόν καταγγέλλει παραβίαση του εμπορικού deal και εξετάζει αντίμετρα ύψους 93 δισ. ευρώ
Προσφυγικοί καταυλισμοί, σκληρές μαρτυρίες και ο άμεσος κίνδυνος του υποσιτισμού
Το κορίτσι περιφερόταν μόνο του ανάμεσα στα συντρίμμια
Με αναρτήσεις AI ο Τραμπ εμφανίζει τη Γροιλανδία και τον Καναδά ως αμερικανικά εδάφη
Οικογένειες δίνουν δείγμα DNA για να διαπιστωθεί αν οι άνθρωποί τους συγκαταλέγονται στους νεκρούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.