- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Επιφανείς Ρεπουμπλικανοί ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις
Ξεχωρίζει το όνομα του Τσάκ Χέιγκελ
Kάμαλα Χάρις: Επιφανείς Ρεπουμπλικανοί ανακοίνωσαν ότι την στηρίζουν
Η εκστρατεία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις ξεκίνησε την καμπάνια «Ρεπουμπλικάνοι για τη Χάρις» με περισσότερες από 25 υπογραφές, συμπεριλαμβανομένων πρώην υπουργών, καθώς και πρώην κυβερνήτων και νομοθετών.
Η εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου του Τραμπ Στέφανι Γκρίσαμ και η Ολίβια Τρόι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρώην αντιπροέδρου Μάικ Πενς, υποστήριξαν επίσης τη Χάρις.
Ο Τσάκ Χέιγκελ, Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από τη Νεμπράσκα και υπουργός Άμυνας, και ο Λαχούντ, βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος από το Ιλινόις και υπουργός Μεταφορών, υπηρέτησαν και οι δύο υπό τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα.
«Ενθαρρύνω άλλα στελέχη της διοίκησης Τραμπ που είδαν τον τύραννο για τον οποίο δουλέψαμε στο γραφείο να μιλήσουν και να συμπαραταχθούν με την Καμάλα Χάρις αυτόν τον Νοέμβριο για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα στον Λευκό Οίκο και να διασφαλίσουμε τη δημοκρατία για τη χώρα μας», ανέφερε η Γκρίσαμ.
Οι «Ρεπουμπλικάνοι για τον Χάρις» θα επικεντρωθούν στην ενεργοποίηση ανθρώπων του κόμματος «ώστε να μιλήσουν στους φίλους και την οικογένειά τους για τη σημασία της ψήφου για τον αντιπρόεδρο», όπως αναφέρεται σχετικά.
Στήριξη έδωσαν και οι πρώην κυβερνήτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μπιλ Γουέλντ (Μασαχουσέτη), Κριστίν Τοντ Γουίτμαν (Ν.Τζ.) και Τζιμ Έντγκαρ (Ιλ.), ανακοίνωσε η εκστρατεία την Κυριακή.
Πηγή: The Hill
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.