- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τζίμι Κάρτερ: Πώς θα γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Η ειδική συναυλία και τα κορυφαία αστέρια της μουσικής
Τζίμι Κάρτερ: Πώς θα γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του - Η ειδική συναυλία και τα κορυφαία αστέρια της μουσικής
Με τη συμμετοχή πολλών αστέρων της μουσικής θα γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ.
Ο πρώην πρόεδρος και το Κέντρο Κάρτερ ετοιμάζουν ειδική συναυλία - αφιέρωμα που θα φιλοξενηθει στο Fox Theatre στην Ατλάντα της Τζόρτζια.
Η εκδήλωση «Jimmy Carter 100: A Celebration in Song» διοργανώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου με τραγούδια από τους Chuck Leavell, D-Nice, Drive-By Truckers, Eric Church, GROUPLOVE, Maren Morris, The War And Treaty και τη Χορωδία Δωματίου της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ατλάντα.
Θα συμμετάσχουν επίσης οι Σον Πεν, Ντέιλ Μέρφι και τον ράπερ από την Ατλάντα Killer Mike με μουσική σκηνοθετημένη από τον Rickey Minor.
Τζίμι Κάρτερ: «Είναι τιμή να παίζεις στα 100α γενέθλιά του»
«Είτε στο πικάπ του, ή στην προεκλογική εκστρατεία, ή στους κήπους του Λευκού Οίκου, η μουσική ήταν –και συνεχίζει να είναι– πηγή χαράς, άνεσης και έμπνευσης για τον παππού μου» είπε ο εγγονός του πρώην προέδρου Τζέισον Κάρτερ. «Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να τιμήσω τον ίδιο και τα 100α γενέθλιά του από μια βραδιά με μουσική» πρόσθεσε.
Ο Τζίμι Κάρτερ είναι σε όλη του τη ζωή θαυμαστής της μουσικής, έκανε προεκλογική εκστρατεία έχοντας μαζί του τους The Allman Brothers Band, δημιούργησε στενή φιλία με τον Γουίλι Νέλσον και διοργάνωσε μια θρυλική συναυλία τζαζ στον Λευκό Οίκο το 1978.
«Την εποχή που ο Τζίμι Κάρτερ ήταν υποψήφιος πρόεδρος, οι Allman Brothers παίζαμε σε συναυλίες για την εκστρατεία του επειδή πιστεύαμε στο όραμά του για ελπίδα και αλλαγή για την Αμερική. Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε πόσο θετικό αντίκτυπο θα είχε σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι τιμή να παίζεις στα 100α γενέθλιά του και να τιμάς έναν άνθρωπο η κληρονομιά του οποίου σίγουρα θα συνεχίσει να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές» δήλωσε ο Τσακ Λίβελ κιμπορντίστας των συγκροτημάτων The Allman Brothers Band και The Rolling Stones.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη Γαλλία το ποσοστό ανήλθε στο 55%
Χιλιάδες κρατούμενοι με την κατηγορία της «εχθρότητας» προς τον Θεό
Eρωτήματα για την κατάσταση της υγείας του προκαλούν οι εικόνες από το Νταβός
Ρυθμιζόμενα ενοίκια, πολεοδομικό μονοπώλιο και είκοσι χρόνια αναμονής για ένα ενοίκιο στη Στοκχόλμη
Συγκλονίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο οι αποκαλύψεις
Η κρίση της Γροιλανδίας λειτούργησε ως καταλύτης για μια ιστορική στροφή στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ
Βερολίνο και Ρώμη αναζητούν κοινό ευρωπαϊκό βηματισμό απέναντι σε ΗΠΑ, δασμούς και εσωτερικές διαφωνίες
Επιφυλακτικοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες
«Μαρκ, να θυμάσαι ότι ο Καναδάς ζει χάρη στις ΗΠΑ», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
«Τι έπρεπε να κάνουν; Να αφήσουν ένα παιδί πέντε ετών να πεθάνει από το κρύο;» διερωτήθηκε
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πώς από ένα ταψάκι κέικ έγινε ένα από τα διασημότερα παιχνίδια στον κόσμο
Η άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έχει ενταχθεί είναι η Ουγγαρία
Ειρωνεία στα social media μετά την παραδοχή του Τσέχου πρωθυπουργού για ακριβή υδρόγειο και γεωπολιτικά σχόλια
Μελέτη της Greenpeace αποκαλύπτει ακραία συγκέντρωση αγροτικών επιδοτήσεων σε έξι χώρες της ΕΕ
Γροιλανδία: «Κόκκινη γραμμή» η κυριαρχία – Άγνοια για όσα συζήτησαν Τραμπ και Ρούτε
Ο πρόεδρος αμφισβητεί τη μεθοδολογία της Times–Siena και μιλά για «εγκληματικές» δημοσκοπήσεις
Γονείς ζήτησαν την απαγόρευσή του από σχολικές βιβλιοθήκες
«Μικροπράγματα» οι καταγγελίες, λέει η υπεράσπιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.